Czy ktoś orietuje się na jakiej zasadzie odbywa się losowanie członków do komisji wyborczej.Obiecano mi , że w zamian za powieszenie baneru na mojej posesji dostanę miejsce w komisji, a teraz dostałem informację, że mnie nie wylosowano. O co tu chodzi ?
21.11 spierdalaj na bialorus
Żartujesz ,chyba wszystkie uczycielki z siedzą w komisjach ,nadal nie wiesz jak to się odbywa :D:DJakie ciasto takie składniki
Odwołuj się. A baner ściągnij
Według szefa IPN i dr historii Karola Nawrockiego NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" to "Niezależny Samorządowy Związek Zawodowy". Nic tylko gratulować wiedzy i patriotyzmu kandydata na prezydenta. Co na to byli członkowie NSZZ"SOLIDARNOŚĆ" 80? Mistrz obciachu nadal w akcji:-)
Przewodniczący "SOLIDARNOŚCI" z wyraźną złością natychmiast go poprawił, że nie "NIEZALEŻNY SAMORZĄDOWY" a Samorządny, ale niesmak pozostał tym bardziej, że Nawrocki użył tej nazwy kilka razy. Co jak co, ale szef IPN i dr historii żeby nie widział podstawowych rzeczy. HAŃBA!
Samorządny a samorządowy to diametralnie różne zagadnienia. Ciekawe co na to Wałęsa? Nawrocki oddaj doktorata i stanowisko szefa IPN(Instytutu Pamięci Narodowej)
Komisje są po znajomości. Nikt z zewnątrz się tak nie dostanie. Ale baner sobie za darmo powisi
Jeśli obiecywał komunista to kłamał i nie dostaniesz się do komisji , święta prawda, komuchy ,tuskowe to oszusty wysokiej rangi.
Ale gdzie im tam do kaczorowych komuchów, oszustów i złodziei publicznych pieniędzy.
A którzy nie są oszustami?
Codziennieto ujawniane 2-3 nowe afery z pisowacami w rolach głównych, to jeszcze mało? Pis miał 8 lat, aby ujawnić afery ludzi PO i co, też było setki "prawych" z prokuratorskimi zarzutami, jak ci z pisu?Nie generalizuj chcąc usprawiedliwić przestępców.