wczytuje sie w komentarze dot.7.cała prawda.to chyba jedyna szkoła z takimi praktykami .w szkole uczen ma obowiaki a i prawa a i szkoła powiina zapewnic dziecku mozliwosc do korzystania z pomocy . a takich szkola nie daje.no i panie nauczycielki- wiecznie zmęczone , niezadowolone z zzycia i z z pracy.w szkole trzeba sie troche wysilic , dac z siebie coś dobrego.a tego tu brak poza pewnymi wyjatkami.zastanawiający jest brak reakcji dyrekcji?????????/boi si enauczycieli.ale jaki pan taki kram.!!!!!!!!!!!!1
a które te nauczycielki takie zmęczone?mam tam dziecko,jestem w miarę zadowolona, wiadomo że nie raz i nie dwa coś mi się nie podoba ale ogólnie nie ma tragedii, dziecko chetnie się uczy.
ze wszystkich grup zawodowych tylko nauczyciele maja tyle wolnego w ciagu roku wiec jak oni moga byc zmeczeni..
Coś ostatnio dużo niezadowolenia na temat tej szkoły! Co się dzieje?
Co się dzieje? Koniec semestru - wystawianie ocen z przedmiotów i zachowania.
Oceny wystawiane są we wszystkich, ale ewidentnie tylko jakiejś mamie z psp7 nauczyciele "skrzywdzili" dziecko i wylewa swoje frustracje na forum.
PSP 7 SZKOŁĄ NAJLEPSZĄ ! <33333333333333333333333333333333 !
W ŻYCIU NIE CHCIAŁABYM IŚĆ DO INNEJ !
W TYM ROKU BĘDĘ JUŻ JEJ ABSOLWĘTKĄ I Z CZYSTYM SUMIENIEM MUSZĘ POWIEDZIEĆ , ŻE TO SZKOŁA Z KLASĄ ! NAJFAJNIEJSZA SZKOŁA W O -C ! PSP 7 MATYTUŁ JEDNEJ Z 4 SZKÓŁW POLSCE NAJBARDZIEJ INNOWACYJNEJ SZKOŁY ! AWWW , *-*
NAJLEPSZA W SPORCIE I W WYCHOWANIU DZIECKA !
NIE SŁUCHAJCIE JAKIŚ GŁUPICH KOMENTARZY ZAZDROSNYCH RODZICÓW Z INNYCH SZKÓŁ TYLKO POSŁUCHAJCIE UCZNIA ; D !
PSP 7 FOREVER. ; ******
Jak możesz kończyć podstawówkę, jak Ty pisać nie umiesz?. Na maturze zginiesz, jeśli ktoś Cię do niej dopuści.
Do tej szkoly chodzilam 6 lat temu. Nie wiem jak jest teraz , ja wspominam ja bardzo dobrze
ja ruwnierz w tym roku kończę tę szkołe i musze pżyznać, że poziom nauczania jest żeczywiście bardzo wysoki tak samo jak poziom sportowego nauczania. PSP 7 to najleprza inwestycja w dziecko.