ORIENTUJE SIE MOZE KTOS GDZIE KUPIE KOMBINEZON JEDNOCZESCIOWY CHŁOPIĘCY , ROZMIAR 92? PEPCO ODPADA BO NIEMA.POZDRAWIAM MAMY :)
Szukaj w ciucholandach. Takie kombinezony to sezonowe ubrania i są prawie jak nowe lub zupełnie nowe, w ogóle nie zniszczone. Wystarczy uprać i za niewielkie pieniądze masz kombinezon. Ja też w ubiegłym roku nigdzie nie mogłam kupić i tym sposobem miałam na okres jesienno-zimowy 2 sztuki za dosłownie 20 zł plus do tego w trakcie szukania znalazłam też super spodnie ogrodniczki nieprzemakalne (do ubrania przy innej kurteczce) i nie straszne nam były zabawy na śniegu, że coś się przemoczy. Wiem jak to jest przy dziecku, cały dzień zajęty, ale możesz też poprosić kogoś z rodziny albo koleżanki aby się rozejrzał po tych sklepach. Teraz w tym okresie będzie na pewno spory wybór. Pozdrawiam.
Dziękuje ci ;)) dzis jezdziliam po sklepach i niema kombinezonow ehh ostrowiec to naprawde porazka :( pozdrawiam
widziałam wczoraj w dwóch ciucholandach - na Okólnej nad biedronką i w tym nowym naprzeciw plebanii Michała (po schodach).Praktycznie nowe
o musze sie przejsc :)