Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kombinezon jednoczęściowy, rozmiar 92 - gdzie kupić w Ostrowcu?

Ilość postów: 5 | Odsłon: 629 | Najnowszy post
  • Kombinezon jednoczęściowy, rozmiar 92 - gdzie kupić w Ostrowcu?

ORIENTUJE SIE MOZE KTOS GDZIE KUPIE KOMBINEZON JEDNOCZESCIOWY CHŁOPIĘCY , ROZMIAR 92? PEPCO ODPADA BO NIEMA.POZDRAWIAM MAMY :)

Gość_:)
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Kombinezon jednoczęściowy, rozmiar 92 - gdzie kupić w Ostrowcu?

Szukaj w ciucholandach. Takie kombinezony to sezonowe ubrania i są prawie jak nowe lub zupełnie nowe, w ogóle nie zniszczone. Wystarczy uprać i za niewielkie pieniądze masz kombinezon. Ja też w ubiegłym roku nigdzie nie mogłam kupić i tym sposobem miałam na okres jesienno-zimowy 2 sztuki za dosłownie 20 zł plus do tego w trakcie szukania znalazłam też super spodnie ogrodniczki nieprzemakalne (do ubrania przy innej kurteczce) i nie straszne nam były zabawy na śniegu, że coś się przemoczy. Wiem jak to jest przy dziecku, cały dzień zajęty, ale możesz też poprosić kogoś z rodziny albo koleżanki aby się rozejrzał po tych sklepach. Teraz w tym okresie będzie na pewno spory wybór. Pozdrawiam.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dziękuje ci ;)) dzis jezdziliam po sklepach i niema kombinezonow ehh ostrowiec to naprawde porazka :( pozdrawiam

Zgłoś
        Odpowiedz

widziałam wczoraj w dwóch ciucholandach - na Okólnej nad biedronką i w tym nowym naprzeciw plebanii Michała (po schodach).Praktycznie nowe

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

o musze sie przejsc :)

Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -