Kołobrzeg sanatorium 18.02
Tak wybiera się moja siostra w tym terminie do Kołobrzegu.Obecnie jest poza miejscem zamieszkania,ale niebawawem wróci.To jej przekaże taką wiadomość.
Kołobrzeg to super miejsce na wypoczynek.
Świetnie. Raźniej byłoby razem
A do jakiego sanatorium ? Byłam w sierpniu w MSW.
Również polecam Kołobrzeg. To idealne miejsce na rekreacje, wypoczynek oraz zabawę
Połączenia nie ma z Ostrowca. Kielce lub Warszawa.A ktosie ujawni?? Oto jest pytanie ja jechałam z Warszawy dziennym pociągiem było dla mnie wygodniej Jest coś przed ósmą rano z Warszawy .Ale teraz może coś się zmieniło jest Pendolino.
Połączenie jest z Ostrowca 18,45 koleją regionalną do Skarżyska i w Skarżysku 20 z minutami różnie podjeżdża pociąg interccitty do Kołobrzegu na miejscu jest się ok.9.00.
Rezerwacja przez internet lub w kasie kupujesz jakie chcesz miejsce kuszetka lub sypialnia wygodnie śpisz całą noc świetna opcja pod warunkiem że wcześniej zarezerwujesz kupisz bilet.
pod jakim nr było zarejestrowanie Twoje skierowanie?. Ile miesięcy czekałaś ?
fajnie macie,ja tez chce do sanatorium.
Czeka się ok. 1,5-2 lat. Skierowanie daje lekarz rodzinny.
Czy luty to nie zimno do Kołobrzegu lepiej latem jechać
DLA ZDROWOTNOŚCI LEPIEJ WIOSNĄ Z TERAZ ZIMA ŁAGODNA .ZAZDROSZCZĘ POWIEM SZCZERZE.POZDRAWIAM I MIŁEGO POBYTU ŻYCZĘ.
Dzięki
podaj proszę ile miesięcy czekałaś od chwili zarejestrowania?
18 miesiecy
Właśnie teraz jest najlepsza pora. Nie ma dzikich tłumów, można spokojnie pospacerować. Polecam wyjście na kawę do ArkaSpa do kawiarni eleven. Spacerek ok 2,5 km od latarni w kierunku wschodnim. Świetne widoki. Ale dużo lepsza kawa i ekstra atmosfera jest w "w filiżance" blisko rynku.