Dzień dobry,
jestem w 4tym miesiącu ciąży chętnie poznam jakąś dziewczynę, która miałaby ochotę się czasem spotkać pójść na basen czy herbatę lub po prostu pogadać. Mam 28 lat jestem z Ostrowca. Podam email do siebie niżej.
Ja konczę 7 miesiąc ^^
mozemy sobie pogadac ^^
Zapisz się do szkoły rodzenia w Rodzinie na Sloneczku. Porozmawiasz sobie z kobietkami i dowiesz się przydatnych i ciekawych rzeczy. Powodzenia
Dziękuję za radę, mam taki zamiar tylko nie wiem czy najlepiej już teraz czy trochę później?
Tez jestem w 4 mcu.!Druga ciaza. Tez chyba zapisze sie do tej szkoly rodzenia. Zapisy ok.16 tc a chodzi sie od 21 tc. Cos tak slyszalam,ale nie jestem pewna.
Wiecie jak długo trwają takie zajęcia w szkole rodzenia. Miesiąc czy dłużej??
Z tego co sie orientuje raz w tyg.do konca ciazy,wlasnie zaczynajac od 21 tc.
ja jestem w ostrowieckiej grupie dla mam ,tutaj jest nas więcej :https://www.facebook.com/groups/1500560870187463/?fref=ts
No,a tobie przydało by się trochę "rozumu+"
Ja na 1 dziecko nie biore bo oboje pracujemy. To ze 2 ciaza to chciana,pewnie zanim urodze zabiora 500+. Coz trudno,nigdy nie liczylam na MOPS bo jak dwoje pracuje za najnizsza wg.naszego rzadu to ludzie za bogaci. Ani rodzinne,ani dodatki. Wiec slowa 500+ to mow do kogos bezposrednio a nie rzucaj od tak.
A nawet gdyby gościu 22:24 to ? Zazdrościsz ?
Jaka nazwa tej grupy?
Niczego nie zazdroszczę ,bo mam 1500+
nutka88 jak jesteś zainteresowana to 500 złotych za spotkanie. Oczywiście pełne zabezpieczenia. Który to teraz miesiąc?
mama w ostrowcu świętokrzyskim