Hej. Poszukuję koleżanki na podróże rowerem :p. Na dłuższe (ok 30km) trasy jak i krótkie :p. Pojechać gdzieś, wypić piwko i wrócić w dobrym humorze ;) . Oczywiście jak pogoda się poprawi. Mam 26l ;)
A aa wypić piwko i na rower...? Ciekawa propozycja dla drogówki.
Życzę sukcesów w poszukiwaniu.
Jeszcze nikt po wypiciu powiedzmy 1piwa 2procentowego, nie jeździł pijany. No i tak, posiedzeniu z godzinę nad wodą, heh. No chyba, że Ty ;) i pewnie problemy z drogówka były, nie zazdroszczę :)
Nina - ja mam 29 - podaj maila - chętnie się odezwę i pojedziemy na rower.
Panie, non stop to robię i żyję. Na rowerze wypocisz zanim się obejrzysz. Samochodem nikt takich rzeczy nie robi.
Ja dziewczyny sezon rowerowy otwarty? Ja dziś trochę km pokonalem :-)
No to pochwal się gdzie byłeś ;]
Od siebie polecę trasę Ostrowiec-Sienno-Rzeczniów-Iłża-Zębiec-Brody-Ostrowiec. Wczoraj byłem, fajna traska na 2 godzinki. Jutro też trzebaby gdzieś pojechać ;]
Zobacz w grupie :https://www.facebook.com/groups/702578699835290/?fref=ts
No chętnie bym pojeździł w jakiejś grupie szosowej, powoli kondycja rośnie a waga spada. A jeździcie bardziej na tygodniu czy w weekendy?
Dziś znowu byłem w trasie, dołączyłem się do Pana jadącego na starszej szosie i dawał radę. Jechaliśmy przez Kałków, Brody, wcześniej sam przez Mychów, Waśniów pomykałem ;]
Może jestem dziwny ale nie mam konta na facebooku... Dajcie znać na maila o jakimś wyjeździe dejmien666@o2.pl
Jak tylko będę miał wolny termin to się dołączę.