emo i rap????no ok....he he ,,,,tekst cienki,ale niech pisze...moze za jakis czas stworzy cos konkretenego...ja jestem na nie;/
lubie czasami posłuchac rapu, czy tam hiphopu, nie znam sie, ale ten kawalek nie ma sensu ani składu. nic niestety nie wnosi ciekawego. ale próbuj dalej.
brawo
jak dla mnie to nawet spoko
dłuuugo na nie i niech odchamieje, im szybciej, tym lepiej..
Brawo Diego!!!
Choć przekleństw nie popieram, to popieram twórczość.
Jak się nic nie robi narzekają,jak coś się tworzy plują na człowieka - takie miasto.
Dobrze śpiewasz: "może kiedyś ktoś to doceni" - ja doceniam.
Choć słucham innej muzyki to Twoja jest ok.
Rób swoje!!!
Powodzenia
szału nie ma ale na prawdę bardzo doceniam to, że dążysz to spełniania swoich marzeń, przekleństwa jakoś mi tu również nie pasują, ale nie poddawaj się, rób swoje kiedyś na pewno ktoś Cię doceni !
WITAM WSZYSTKICH, z tej strony Diego. Na prawdę mam niezłe pośmiewisko z tych którzy najeżdzaja na mnie w każdy mozliwy sposob, hehe taki kraj. Ale prawda jest taka, dobrze, ze mam takich ktorym cos sie nie podoba, to oznacza , ze sa zazdrosni, albo po prostu sami chcieliby być na moim miejscu :) Dziekuje, rowniez pozostalym za dobre slowa, milo MI :) + nadal będę robił swoje. Pozatym nie rozumiem jak ktoś może się wypowiadać się negatywnie na temat mojej twórczości, jeśli nie wie nic o rapie, nie mówiąc nawet już o kulturze hip-hopowej. Pozdrawiam.
Po pierwsze to ty wcale pokory nie masz a gadasz, że jej nabrałeś, po drugie to tekst właściwie o niczym, a po trzecie jaki ty możesz mieć ten bagaż doświadczeń w wieku 16 lat? To raczej rozpaczliwe wołanie o akceptację, bo nieporadność i deprecha wali z tego tekstu. Gimnazjum i jego problemy... Trochę pokory i powodzenia w szukaniu inspiracji.
Tak bo Ty mnie znasz i wiesz o mnie wszystko, wiesz czy mam pokore i czy jej nie mam , smieszne :). To juz chyba raczej ja wiem i grono moich bliskich oraz ludzi którzy mnie znają na prawdę jaki mam ten bagaż doświadczeń. Rozpaczliwe wołanie o akceptację? Proszę Cię... rozśmiesz mnie jeszcze bardziej , hehe.
A ja Cię Panie Diego zapytam, ten majk kupiony czy pożyczony bo sam bym sobie sprawił coś podobnego
Tempo i akcenty recytacji leżą trochę, ślizganie takie po linii idzie. No ale nie każdy musi miec flow jak 3Wymiar, teksty jak o.s.t.r i inteligencję Grubsona.
I nabierz Dieguś szacunku dla krytyków Twoich, bo dzięki nim będziesz sie poprawiał. No chyba, że wolisz osiąść na laurach z tym co masz i tak pozostać.
za czasów Corpus Sentire to przynajmniej było czego posłuchać fajnego,a teraz to samo dno pod każdym względem(wykonanie sepleniace) a już o tekście nawet nie wspomnę(jakby nie było podpisane kto to śpiewa to by można było pomyśleć,że jakiś wykolejeniec) i gdzie Ty masz dziecko rodziców,że tak pozwalalją na takie rzeczy??!!!
i na co było wymazywać nazwę dawnego zespołu???ehhh...
Masz 16 lat i niesiesz bagaż doświadczeń aahahahahha! Chyba 4 kilogramy książek w plecaku ale to sucha wiedza nie doświadczenie życiowe dzieciaku!
dzieci z doświadczeniem..i manierą muzyczną..na razie opanowane tylko przekleństwa..żal..
pseplasam, a o co chodzi z tym seplenieniem?pseciez to nie skodzi pseklinaniu do musycki- jak widac!
jak mozesz mowic,ze bije zazdrosc od osob,ktore zle ocenili twoj "emo- rap" heheheh..koleżko ,mam 27 lat i troche dluzej slucham rapu od ciebie!!!! Diego, bagaz doswiadczen to ty ,masz ale w plecaku codzennie w szkole,,,twoj tekst jest o dupie marynie,,nic sensownego...zero .ale to zero jakiego kolwiek przekazu!!!!nic....poprostu kupa przeklenstw i nic wiecej.
cekamy na nastepne slicne piosenecki...