Nie mogę w to uwierzyć. To jeden z najbardziej ułożonych, grzecznych i bardzo przyjaźnie nastawionych do ludzi chłopców, jakich znałam.
"Nie należy pływać po wypiciu alkoholu. Alkohol zwalnia reakcje i ruchy i obniża sprawność umysłową. Może także upośledzić umiejętność pływania i obniżyć termoregulację ciała."
ja go nie oceniam bo nie wiem kto to był jaki był itd. wiadomo, mozna szalec jesli sie jedzie odstresowac ale szalec z głową na karku. tez swiety nie jestem i chocbym był nie wiem jak pijany i trzymał sie na nogach i jako tako myslał to do wody bym nie wszedł.
O matko kochana, kto to był?? Trąbią w telewizji, że utonęło już 330 osób, głównie przez głupotę. Jak mówić do młodych wszechmocnych, że mylą się w osądach swojej osoby?
Kim my jesteśmy,żeby oceniać???Kto z nas jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień...
a w Holandii utonęło 12 osób w tym 5.....Polaków
Kazdy mysli po swojemu - " no przeciez nic sie nie stanie"
Sama byłam w Golejowie z zeszłym tygodniu ze znajomymi i tez sie kapalismy w nocy po piwkach ... Nikt nie pomyslał ze to sie moze zle skonczyc. Szok! Uszanujmy pamiec Adrana .
Adrian? Skąd był ten chłopak i jak się nazywał. Mieszkam koło Kunowa, ale nic nie słyszałem o tej tragedii.
jakby był ułozony to nie wszedłby pijany do wody.
nie pływał tylko wpadł w jakos dziure na molo i juz nie wypłynoł, szedł razem z dziewczyna ! nie oceniajcie go pochopnie jak nic nie wiecie!
Ale nadal nikt nie pisze, co to za chłopak....
Od początku tego roku utopiło się w naszym kraju 300 osób porównując np z Holandią tam utopiło się w tym samym okresie 5 osób z czego te 5 osób to byli Polacy! Jak to możliwe............
Namow Holendra do kapieli na plazy niestrzezonej i na dodatek po kielichu.