http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,14417847,Znow_tragedia_nad_woda__Utonal_21_latek.html#TRLokKielTxt
Wiekszosc utoniec jak sie slyszy jest wlasnie pod wplywem alkoholu. Ludzie nie kapcie sie pod wplywem %, bo skutki sa tragiczne.
Adrian Świercz był bardzo grzecznym i ułożonym młodym człowiekiem.Był podporą dla matki i ojca , a autorytetem dla brata .Całe wakacje pomagał ojcu w pracy ,a jak pojechał sobie odpocząć to spotkała go tragedia.Adrian nie był z tej młodzieży co siedzą na ławce z butelką piwa na wszystko co miał zarobił własną pracą.Nie rozumie tych wszystkich ludzi którzy piszą na jego temat,a nie mają zielonego pojęcia jaki był.Dla mnie spekulacje że był pijany są chore znam go jestem jego ciotkom ,a człowiek który w takiej sytuacji pisze o selekcji naturalnej jest dla mnie żałosny tacy właśnie ludzie dla mnie powinni ulegać samozagładzie .Co taka osoba może wiedzieć o cierpieniu jego rodziny jak nie wnika w to że jego rodzina może czytać te posty.
mi nie
Ktoś wie co to za chłopak?
Pływasz nie pij!
W parku miejskim się wczoraj jakaś kobieta utopiła w stawie. Zauważyły ją pracownikczki z zum-u
nie pracowniczki tylko 10letni chłopiec.
na głupotę nie ma lekarstwa,mi nie żal ludzi którzy sami są sobie winni
Szkoda mi jego rodziny. Chłopaka - nie. To się nazywa selekcja naturalna - głupsze osobniki giną, by nie przekazać w genach swojej głupoty następnym pokoleniom.
Ile można ostrzegać przed wodą? Nie słuchał? Nie żyje.
znajac zyciema juz pewnie 5-letniego syna
Pamiętajmy o bardzo ważnej zasadzie: nie piliśmy - nie pływamy!
noname, raczej inaczej to powinno brzmiec:D piłeś, nie pływaj tylko siedz na dupie jak Ci życie miłe ;)
nie gadajcie głupot, chłopak był bardzo ułozony !wam sie nie zdarza popełnic jakiejs głupty ? idealni jestescie ? kazdy jedzie na wakacje sie odstresowac , zaszalec a to ze sie skonczyło tragedia nie powinniscie go oceniac. Uszanujcie tragednie rodziny!