A może by tak gość "ja" się przedstawił żebyśmy wiedzieli czy zna się na muzyce i czy warto brać jego zdanie pod uwagę bo być może się zna albo się nie zna i jest zazdrosny :))) A może ten mikuś jak go tam nazwałeś i inne "dyskotekowe" piosenki poleciały na czyjeś życzenie?? Czy dj miał odmówić bo na plakacie było,że będzie grał hip hop i rnb?? Byłam tam i wiem,że 90% to było rnb a jeśli zdarzały się jakieś inne utwory to być może właśnie na życzenie. Impreza była udana, ludziom się podobało 100 razy lepiej niż w innych ostrowieckich klubach.
Wybacz - jeśli Busta Rhymes, Sean Paul, T-Pain, Timbaland, Pitbull, Missy Eliot, Madcon, Kat Deluna, Lil Jon, Dmx, Ciara, Drew Sidora, Akon, Usher, 2pac 50 Cent, Beyonce, J lo, Black Eyed Peas, Eminem, Fat Joe, Ja Rule, Kesha, Rihanna, Will Smith i jeszcze paru innych którzy lecieli to nie jest RnB to faktycznie muszę się doszkolić :)
A to, że poleciały 3 kawałki Michaela Jacksona (którego co ciekawe niektórzy również podpinają pod RnB) to chyba nie koniec świata :)
Miło mi, że mnie odwiedziłeś - na krytykę jestem otwarty - tylko naprawdę wolałbym żebyś do mnie podczas imprezy podszedł, zaproponował konkretny utwór a nie teraz marudził za pomocą klawiatury ;)
Co do umiejętności powiem Ci, że Polacy mają ciekawą przypadłość bo ja nie spotkałem jeszcze jakiegokolwiek Dj'a na świecie o którym ktoś by nie powiedział "on się nie nadaje" :)
A przy okazji jeśli już przy M.J. jesteśmy to chyba nie ja się muszę doszkolić z gatunków jeśli M.J.'a nie podpinasz pod RnB którego był poniekąd "twórcą" od niego wszystko się zaczęło, to właśnie on zainspirował innych pomijając już to, co jest napisane w Wikipedii - cytując
"W styczniu 1980 r. Jackson zdobył pierwsze nagrody American Music Awards za swoje dokonania solowe w kategorii "Najlepszy album Soul/R&B" (za Off the Wall), "Najlepszy męski wykonawca Soul/R&B" i "Najlepszy singel Soul/R&B" (za "Don't Stop 'Til You Get Enough")"
No, ale .... co ja się tam znam ;)
W sumie to fajna imprezka, chociaż trochę nie moja bajka muzyczna, ale ogólnie bardzo sympatycznie. Szkoda, że start był z tak długim opóźnieniem, może ludzie by się szybciej ruszyli. Mam nadzieję, że powtórki będą.
Byliśmy na imprezie - przyznam, że przed 24 po prostu za mało wypiliśmy żeby wbić na parkiet pomimo tego że nogi już same ciągnęły.
Rewelacja stary. Jak się przemogliśmy po 24 to aż żal, że się skończyło o tej 3ciej.
Trzymam mocno kciuki aby jeszcze udało Ci się zorganizować taką imprezę bo piszemy się ze znajomymi na 100% i swoją drogą ten mały "pokaz" na początku - sorry, ale nie wierze, że to był Twój debiut :)
Super
Teo, było super - dzięki za imprezę :)
Ktoś tu wcześniej pisał, że Perspektywy nie nadają się na imprezę tego typu a ja po imprezie stwierdzam, że w Ostrowcu TYLKO Perspektywy nadają się właśnie na taką imprezę.
Oby kiedyś jeszcze była powtórka !
Teo - planujesz jeszcze w najbliższym czasie zorganizować jakąś imprezę RnB ?