Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kolega z forum zaprasza Was na swoją debiutancką imprezę R&B :-) - Perspektywy - 25.08.2012

Ilość postów: 4 | Odsłon: 3295 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Kolega z forum zaprasza Was na swoją debiutancką imprezę R&B :-) - Perspektywy - 25.08.2012”.
  • Kolega z forum zaprasza Was na swoją debiutancką imprezę R&B :-) - Perspektywy - 25.08.2012

Drogie koleżanki i koledzy z forum :)

Wraz z klubem Perspektywy planujemy ruszyć z projektem imprez jakich do tej pory w klubie nie było.

Jutro (25.08.2012) będzie pierwsza, eksperymentalna impreza tego typu i zobaczymy jak to się przyjmie.

Jeśli się przyjmie (a to zależy TYLKO OD WAS) docelowo będą takie imprezy organizowane również w niedzielę (wszak sam jako mieszkaniec zauważyłem, że w niedzielę często w naszym mieście nie ma już gdzie iść na imprezę)

Wstęp jest WOLNY i będzie mi niezmiernie miło jak zajrzycie na piwko i na parkiet aby "wesprzeć kolegę z forum" :)

Muzyka jaką gramy jutro to wszystko co najlepsze z R&B - mała odmiana w naszym mieście :)

w późniejszym poście dodam link do plakatu, który narazie się jeszcze "tworzy"

Pozdrawiam :)

teoost
    Zgłoś
    • Odp.: Kolega z forum zaprasza Was na swoją debiutancką imprezę R&B :-) - Perspektywy - 25.08.2012

Ooooo widzisz na taką imprezę czekałam :) Będę napewno.

@Kama - z tego co się orientuję w Perspektywach przy żadnej imprezie nie ma ograniczenia wiekowego.

Gość_Mona
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Odp.: Kolega z forum zaprasza Was na swoją debiutancką imprezę R&B :-) - Perspektywy - 25.08.2012

Teo, było super - dzięki za imprezę :)

Ktoś tu wcześniej pisał, że Perspektywy nie nadają się na imprezę tego typu a ja po imprezie stwierdzam, że w Ostrowcu TYLKO Perspektywy nadają się właśnie na taką imprezę.

Oby kiedyś jeszcze była powtórka !

Gość_qwerty
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Odp.: Kolega z forum zaprasza Was na swoją debiutancką imprezę R&B :-) - Perspektywy - 25.08.2012

Teo - planujesz jeszcze w najbliższym czasie zorganizować jakąś imprezę RnB ?

Gość_Mysza
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 3 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę