Drogie koleżanki i koledzy z forum :)
Wraz z klubem Perspektywy planujemy ruszyć z projektem imprez jakich do tej pory w klubie nie było.
Jutro (25.08.2012) będzie pierwsza, eksperymentalna impreza tego typu i zobaczymy jak to się przyjmie.
Jeśli się przyjmie (a to zależy TYLKO OD WAS) docelowo będą takie imprezy organizowane również w niedzielę (wszak sam jako mieszkaniec zauważyłem, że w niedzielę często w naszym mieście nie ma już gdzie iść na imprezę)
Wstęp jest WOLNY i będzie mi niezmiernie miło jak zajrzycie na piwko i na parkiet aby "wesprzeć kolegę z forum" :)
Muzyka jaką gramy jutro to wszystko co najlepsze z R&B - mała odmiana w naszym mieście :)
w późniejszym poście dodam link do plakatu, który narazie się jeszcze "tworzy"
Pozdrawiam :)
o której start
Planuje start na 21.00, ale to też zależy od frekwencji bo na początku planuję małą "niespodziankę" i chciałbym aby już większość była :) .. więc możliwy mały poślizg, ale niekoniecznie :)
D ziękuję
U przejmie
P rzybędę
A kuratnie
:)
Przesyłam linka do wydarzenia na facebooku
www.facebook.com/events/487237517970348
A kto nie ma facebooka zapraszam pod link bezpośredni poniżej
http://img211.imageshack.us/img211/2082/plakatdz.jpg
18 lat musi byc???
Ooooo widzisz na taką imprezę czekałam :) Będę napewno.
@Kama - z tego co się orientuję w Perspektywach przy żadnej imprezie nie ma ograniczenia wiekowego.
Perspektywy i hip-hop z plakatu.. nawet w nazwie ma "jazz club".
Jak dla mnie perspektywy zawsze były miejscem z troche innym klimatem, jednak odbiegającym od tego typu muzyki czy imprez. Być może to tylko kwestia sentymentu, nie wiem.
Sorki teo, ale perspektywy to nie club na taką muzykę jak dla mnie.
Podziwiam pomysł, chęci, i gratuluje debiutu :)
Różne były tam organizowane imprezy.
Koncerty Hip Hopu również - dzisiaj będzie bardziej R&B'owo niż Hip Hopowo więc spokojnie :)
Niestety foka żaden klub w Ostrowcu nie jest na "taką muzę".
gdyby nie dzisiejszy wyjazd na pewno bym się zjawiła.Ale mam nadzieję że to nie pierwsza i ostatnia taka impreza .Życzę udanej imprezy .I mam nadzieję że na następnej już będę .
Dziekuję foka
Magda - szczerze powiedziawszy niewiadomo czy bedzie "nastepna" bo to zalezy od tego jak ta sie przyjmie - jestem dobrej mysli bo wlasnie skonczylismy rozstawiac naglosnienie i caly sprzet i przyznam szczerze ze tak jak sie wczesniej troche o to obawialem tak teraz (dzieki Dj J-zeR, któremu gorąco dziekuje) bardziej martwie sie o sciany :) :)
Ale to jest coś czego w tym mieście brakowało.Przyjąć się powinno dobrze.Jedynym minusem tego jest to że w naszym mieście jest mało osób które o tym wiedziało wcześniej ,no i osoby poniżej 20 roku życia jednak będą wolały wybrać Margherite.Ale jestem dobrej myśli i trzymam kciuki za imprezę .Życzę udanej imprezy i do zobaczenia na następnej :)
Witam :) Jestem właśnie "po".
Magda - niestety o tym że "MOGĘ' w ogóle zorganizować tę imprezę dowiedziałem się w piątek - więc nie było za wiele czasu na rozgłośnienie jej.
Reasumując patrząc z mojej "perspektywy" - do 24 było drętwo, ale to co się działo po 24 przerosło moje oczekiwania - ludzie się ośmielili i praktycznie cały lokal był na parkiecie.
Dziękuję wszystkim za przybycie .... mam nadzieję, że kiedyś będzie nam dane jeszcze to powtórzyć :)
Raper Fotograf DJ co jeszcze?
A więc gratuluję .I życzę kolejnych udanych imprez .Oby więcej takich imprez w naszym nudnym mieście.
Zapraszamy do Łodzi,nie będziesz się nudziła,pewne na 100 %,ale uważaj na zdrowie.
noo nie wiem czy impreza byla taka udana, zamiast r'n'b gral mikusia dzeksona oraz wiele innych dyskotekowych nr ogolnie muzyka duzo sie mijala z tym co bylo napisane na plakacie. Zreszta no kiepsko grasz kolego,no ale trening czyni mistrza:) moze sie kiedys nauczysz grac i rozponawac gatunki muzyki