Cześć . Wiecie gdzie może w Ostrowcu przebiję sobie język i ile to gdzieś będziesz kosztowało .?
70 zł na ul. Polnej na przeciwko samochodówki.
polecam bardzo uprzejma kosmetyczka.
Na Ogrodach w salonie kosmetycznym obok Pizza Roma
Poproś koleżankę zamiast wydawać pieniądze na darmo. Wielokrotnie na moich oczach dziewczyny same sobie przebijały język i zakładały kolczyk. To zupełnie bezbolesne i nie jest trudne. Kup najgrubszą igłę i niech znajoma Ci przebije zaczynając od spodu, jakieś pół centymetra od tej 'żyłki' przy języku, prowadząc pod lekkim skosem do środka. Przez dzień, dwa będziesz mieć spuchnięty język ale to nic strasznego. Nie wierz w bajki że język się zapadnie albo stracisz czucie. Wielokrotnie to widziałem (samemu mi się nawet raz przebijać siostrze panienki) i zawsze zabieg był bezproblemowy. A pieniąszki lepiej przeznaczyć na jakiegoś fajnego kolczyka;)
Tak kolezanka wyzej ma racje, ja sama sb przekulam pepek i nie musialam kasy na to wydawac, a za 70zl mozesz cos innego kupic np jakiegos lepszego kolczyka.
A co do igly to poprostu w aptece popros igle 2,1 ona jakies grosze kosztuje, popros kolezanke i ktos Ci powinien przekuc.
porównywać pępek do unerwionego języka... w ogóle świetne rady, dziewczyno jeśli chcesz się nabawić jakiegoś zakażenia to polecam posłuchanie powyższych "porad".
nic dodać nic ująć....proponuję spróbować z leczeniem zębów w ten sam sposób. a za tą kasę co by poszła na dentystę lepiej sobie np.buciki kupić