ja polecam przed spaniem poczytać słownik ortograficzny:)
A gdzie jest moderator, który przepuścił taką rzadką kupę?
przed snem taka kolacja??ja co najwyzej moge sobie pozwolic na orzeszki brazylijskie maja najwieksza wartosc odzywcza.moj osttani posilek to o 18 i na tym koniec hehe reszte dnia uzupelniam jakimis warzywami.ogolnie nie jadam miesa w zadnej postaci wiec dla mnie kanapka moze istniec bez wedliny hehe nawet nie wiecie co mozna zrobic z warzyw.wiekszosc z was nawet nie zwraca uwagi na to copochlania a czasem warto sie temu przyjzec aby dluzej sie cieszyc zdrowiem i zyciem
Marek to napisz jakie potrawy robisz z warzyw?
potrawy chodzi ci o kolacje czy tez raczej cos na objad??jesli na objad to polecam podsmazyc czosnek z natkapietruszki do tego dodac (wczesniej przyzadzona w piekarniku) grilowana papryke w paseczki cukinie rowniez w cienkie paski a na koniec baklazana w kosteczke obtoczony w mace i smazony na glebokim oleju.to wszystko wymieszac razem i dodac sos pomidorowy zrobiony z cebuli pomidorow w zalewie soli pieprzu.doprawic do smaku odrobina pieprzu soli i gotowe podawac z czym kto lubi a nie to cos takiego:
papryczki chilli posiekac drobno podsmazyc na olivie z czosnkiem dodac cukinie natke szpinak najlepiej caly mrozony jest do niczego pokrojone pomidory w kostke doprawic sola pieprzem ipodawac najlepiej z makaronem.na wiezch rucole z paskami parmesanu.
na przekaske pomiedzy objadem a kolacja swietne saoliki marynowane ale nie chce aby ktos przechwycil coswiecej znam wiele wiele dobrych dan i przekasek pozdro napisz o co chodzi ci dokladnie a moze sie odezwe i ci cos podzuce ciekawego
niem a objadu, jest obiad