Właśnie nigdzie nie słyszałem tego. Wie może ktoś coś? To ważne bo oni mają około 14% poparcia. Nic nigdzie nie slyszałem.
To podnóżek PIS wiec kogo mogą popierać?
Zastanów się trochę,to nie jest partia rządzić nie będą kogo ma wspierać ,nie popierać,PO? A może jak PSL aby się doczepic,czy to PO czy SLD,im wszystko jedno,koryto
Przecież zachowujecie się jak PSL z tym, że nic z tego nie macie. Tamci dawali dupy ale coś z tego mieli a Wy? trochę jak cichodajki dla przyjemności tylko.
Wiesz... jakbym napisał, że jesteś głupi, to bym głupiego obraził...
Prawda zabolała? jaka jest rzeczywistość każdy mógł zobaczyć, po co zaklinać rzeczywistość? zobacz ilu straciliście ludzi chcących na Kukiza głosować. To koniec, zostaniecie wchłonięci jak ZCHN, AWS czy inne partie wchłonięte przez PIS.
Najpierw to niech sprawdza swoją siłę i wprowadza swoich kandydatów do Rady miasta i powiatu i sejmiku.
no własnie, może być bardzo duże zaskoczenie, jak kilka osób wejdzie
też tak sądzę, akurat Dariusz Kaszuba kandyduje i wygra bez problemów
Kukiz nie musi nikogo popierać. Obywatele wybiorą.
mam nadzieję, że Górczyński przegra i rozsypie sie ten układ, bo normalni zwykli ludzie mają już dość tego układu zamkniętego
Kukiz nie jest partią polityczną a stowarzyszeniem.Nie popiera żadnej frakcji,każdy z jego ugrupowania ,indywidualnie popiera swego kandydata na prezydenta.Prawdziwa demokracja u Kukiza.
09:35 nie przegra,nie przegra.