Proszę o kontakt tel.530989899
Mam już 3 koty i psa . Ale dla wachających sie mogę powiedzieć że:
- koty są mało kłopotliwe
- świetnie nadają się do bloku- nie trzeba z nimi wychodzić , wystarczy kuweta i żwirek
- są " czyste" o durodzenia tzn jak znajdą żwirek to jużdzą po co on jest.
- ich mruczenie koi nerwy
Można mieć ich kilka i nie robi to większej różncy
Gorąco polecam ktka na przyjaciela. szczególnie osobo, starszym. Kładzie cię "Babci" na kolana i mruczy:))
ta i jak mu odbije to poczęstuje Cię pazurami.
"Częstuje pazurami" jak się nad nim znęcach, nie dbasz o niego i nie karmisz. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
mi wczoraj zginął kotek na ul denkowskiej czarno bialy kocurek 2-3 miesiecy jak ktos znalazl niech sie kontaktuje alkihisa@wp.pl ten kotek jest dla mnie bardzo wazny
a zapach z kuwetki to same fiołki! o losie!!!
Dziwne Maximus bzdury wypisujesz.Ja mam 3 koty,co się z tym wiąże również 3 kuwety i jakoś widzisz żadnych "zapachów" nie ma.Popatrz popatrz,dziwne,nie?
Gdy puszczę sobie "bąka" w domu to też mi nie przeszkadza!
Oj głupi jesteś i tyle.Czasami jak się nie ma nic ciekawego do powiedzenia to lepiej milczeć.Ale cóż taki jak Ty może wiedzieć o tym hehe.No może gdybyś kiedyś miał kota,który korzysta z kuwety no i gdybyś kupował żwirek a nie sypał piach z podwórka to byś wiedział,no ale po co?Nie ma się o czymś pojęcia to z nudów się popisze trochę głupot,nie?Ehh pewnie się dowartościowałeś i jesteś mega...
mi wczoraj zginął kotek na ul denkowskiej czarno bialy kocurek 2-3 miesiecy jak ktos znalazl niech sie kontaktuje alkihisa@wp.pl ten kotek jest dla mnie bardzo wazny
Ja chcę kotka...moje gg 5559035
wyluzuj ;)
Kilka miesięcy temu miałem podobny problem . Chciałem wydać kocięta i w tym celu na tym forum próbowałem założyć identyczny watek.
Niestety za każdą próbą Admin odmawiał mi założenia takiego wątku bo podobno od tego jest dział ogłoszeń.
A tu proszę. Innym wolno . Mnie nie wolno.
Powinniście sie wstydzić wy którzy zarządzacie tym forum ,że tak wybiórczo traktujecie ludzi. Wstyd.
Kotki wydałem bez waszej pomocy .