Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kocham to miasto

Ilość postów: 27 | Odsłon: 2909 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
      • Odp.: Kocham to miasto

miasto jest super ale gdyby ktos pomyslał o nastolatkach i zrobiłby im dyskoteke bo do platinium 15 bez przesady... A pan prezydent zamyka sb szkoły... (y)

Gość_Fionka :*
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Kocham to miasto

Ja aktualnie rozmyślam nad wyjazdem z Ostrowca, mam tu rodzine, znajomych ale niestety nie mam pracy a mam w innym mieście możliwość pracy za 3 tys. więc chyba się zdecyduje. Mam sentyment jakoś do tego miasta i żal mi je opuszczać ale chyba będe musiał.

Gość_karolek
      Zgłoś
      Odpowiedz

No pewnie ze tak wyjedż wszyscy wyjechali no bo co tu maja robić.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

no wlasnie nikt nic nie robi zeby ludzi zatrzymac,dac prace,pomoc,panie prezydencie a czy pan kocha to miasto?

Gość_piotr
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Odp.: Kocham to miasto

Sentymentem nie wykarmisz głodnych dzieci, nie ubierzesz się w niego na zimę. Ja też lubię Ostrowiec. Moje rodzinne miasto. rodzice, część znajomych. Wspomnienia. Fajne miejsca. Gutwin, park... Ale pracy niestety tu nie uraczysz! Mieszkam w dużym mieście (nie w stolicy) od 15 lat. Jednak 2 lata temu bardzo chciałam spróbować znaleźć pracę w Ostrowcu, wrócić "do domu". Dodam, że od 10 lat pracuję w zawodzie, na wyższym specjalistycznym stanowisku. Na rozmowie o pracę w pewnej dużej ostrowieckiej firmie - stanowisko specjalistyczne, wymagane doświadczenie minimum 5 lat, doskonała znajomość branży, o językach obcych nawet nie wspominając. Chcieli mnie przyjąć w zasadzie od zaraz. Za 1900PLN netto. Odpowiedziałam tylko, że robią sobie żarty. Obecnie pracuję na zbliżonym stanowisku, mam znacznie mniej obowiązków - zarabiam 3200PLN netto. pozdrawiam.

Gość_Lilly81
        Zgłoś
        Odpowiedz

tak ale gdzie teraz mieszkasz wszystko jest dwa razy drozej,to ci na to samo wychodzi.

ale zgadzam sie ostrowiec stoi w miejscu,nic sie nie zmienia na lepsze.

Gość_anka
          Zgłoś
          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -