kiedys wyjechalam do usa,teraz zastanawiam sie czy po 30 latach wrocic.
Ja też kocham to miasto. Szczególnie teraz, wyższa temperatura sprawiła, że jakieś pięć osób przeszło już od rana główna ulicą miasta. Wreszcie widzę, że oprócz mnie ktoś tu jeszcze jest.
wracaj ! rozkrec jakis biznes i mozesz smialo tu zyc z ksa co zarobilas tam, nie słuchaj malkontentów, Ostrowie czeka :)
to miasto stalo sie takie szare i brudne.. zestarzało sie mocno. Jeszcze 5 lat temu bylo zupelnie inaczej.
To miasto jest piękne,cudze chwalicie ,swego nie znacie.Malkontenci są zawsze na nie.
ostrowiec jest tylko jeden w swoim rodzaju,narzekmy ale to miasto kochamy,tylko zeby ktos madry nim zarzadzal i cos wreszczie dla tego miasta zrobil.
I pewnie dlatego że jest takie ładne to wyjeżdża z niego coraz więcej ludzi - bo tą urodą mogą nakarmić swoją rodzinę i zapłacić rachunki.
A MOŻE TO TY JESTES STARY A NIE MIASTO.
Ja lubię Ostrowiec, jest super ale władz tego państwa i miasta już nie.
wiek nie ma znaczenia,napewno kazdy z nas jest mlodszy od tego miasta,wiec nie docinaj.
Jest zwyczajnie brzydki, brudny i zaniedbany. Może być wygodny do mieszkania, ale ładny na pewno nie. I nic tu nie ma do kochania, poza ludźmi, bo to miasto tez nas nie kocha, nie jest przyjazne dla mieszkańców. Dlatego ma ich coraz mniej. Nic tu nie ma wyjątkowego, zwyczajna, upadająca dziura, jakich mnóstwo w Polsce.
Moja rodzina z Mannheim jest innego zdania ..............chociaż sporo drzew wycięto ostatnimi czasy.
Drzewa wycinają, szkoły zamykają. Taką mamy władzę w Ostrowcu.
As you wrote USA using lower case letters., It is not a country for you .. Move away the sooner the better. Zależy także w jakim miejscu w US mieszkasz na pewno tutaj można znaleźć tysiące miejsc o wiele gorszych od Ostrowca.,
No, wróć koniecznie. Jeżeli nie miałaś depresji tu masz gwarant.