A ja mam 60 lat i szukam 30-sto latka .
Musi być kawaler,przystojny , wysoki
Nie daj Boże żeby łysy był,łysych nie lubię ,chyba że wygolonych
:):):):):) ale na dole hehehe
Gość z 11 10 może ja np jutro do tego spaceru bym się przyłączył?
Gosc 17.26 zapraszam :)
Gość z 17 34 napisz gdzie i o której, raczej po południu, dopoludnia będę odsypiac noc.Adres, nr tel podałem powyżej :-)
Weryfikacja 1.30h, śmieszne!
No tak czytając czasem forum lub słuchając ludzi dochodzę do wniosku , że chyba coś ze mną jest nie tak , bo jak wynika to wszyscy ze wszystkimi mają romans . A ja ??? No tak rzeczywiście coś ze mną nie tak , bo z samotności wyję do księżyca jeśli jest w pełni i pomimo , że codziennie gdzieś tam spotykam mnóstwo pięknych kobiet ...... to niestety pozostaję sam . Ech ..... .Pozdrawiam wszystkich
Tak, nocna zmiana, chyba każdy to kocha :-)
No własnie ..... nie wiem czy ze mną jest tak "źle" , bo to pojęcie bardzo szerokie . Każdemu podoba się co innego , ale nie mnie to oceniać . Tak na co dzień to jestem normalnym miłym facetem i tak mi się wydaje , że to tu jest problem , bo widzę , że "cwaniaczki" szybciej sami stają się obiektem westchnień kobiet - oczywiście nie chcę wszystkich wrzucać do jednego worka , ale przyznajcie , że coś w tym jest .
Dzisiaj wybieram sie z koleżankami do DaGrasso,zapraszam
Nie wiem czy S i nie wiem czy desperacko, ale coś w temacie robię.
To brakło mí odwagi, popołudnie wczoraj spędziłem na rowerze :-) Czy mogę liczyć na kolejną szansę?
Gość ze mną nie zasniesz, i ja też jestem zaproszony na te andrzejki :-)
To napisz gdzie są organizowane i co mam ze sobą wziąć :-)
Jeśli możesz to napisz ile masz lat?
Nie prawda.
Może i z dziećmi,ale nie podstarzałe i na pewno nie księżniczki,tylko zaradne kobiety,które sobie świetnie radzą,bez zniewieściałych,wypacykowanych hipsterów,lub jak kto woli pseudo drwali,którzy koło prawdziwego drwala nigdy nie stali.
Księżniczki już dawno schowały swe korony do szuflady,założyły spodnie i wzięły się do pracy.Bo ktoś musi.