Gdzie panie bywacie? Gdzie chodzicie, moze gdzie spędzacie wolny czas? Chciałbym poznać jedną z Was? Proszę o podpowiedź :-)Jestem poważnym facetem po rozwodzie i samotnym. Pracuje.
podaj maila ,też chciałabym kogoś poznać
To moj nr telefonu 695782097
staryczlowiekimozemoze@gmail.com
A ja mam 60 lat i szukam 30-sto latka .
Musi być kawaler,przystojny , wysoki
Nie daj Boże żeby łysy był,łysych nie lubię ,chyba że wygolonych
:):):):):) ale na dole hehehe
Chodzimy na spacery. Pozdrawiam wszystkich samotnych :)
Z dołem gość z 11 02 zrobisz jak zechcesz?
Gość z 11 10 może ja np jutro do tego spaceru bym się przyłączył?
Gość z 17 34 napisz gdzie i o której, raczej po południu, dopoludnia będę odsypiac noc.Adres, nr tel podałem powyżej :-)
No tak czytając czasem forum lub słuchając ludzi dochodzę do wniosku , że chyba coś ze mną jest nie tak , bo jak wynika to wszyscy ze wszystkimi mają romans . A ja ??? No tak rzeczywiście coś ze mną nie tak , bo z samotności wyję do księżyca jeśli jest w pełni i pomimo , że codziennie gdzieś tam spotykam mnóstwo pięknych kobiet ...... to niestety pozostaję sam . Ech ..... .Pozdrawiam wszystkich
TT musisz być nie za ciekawym typem
No własnie ..... nie wiem czy ze mną jest tak "źle" , bo to pojęcie bardzo szerokie . Każdemu podoba się co innego , ale nie mnie to oceniać . Tak na co dzień to jestem normalnym miłym facetem i tak mi się wydaje , że to tu jest problem , bo widzę , że "cwaniaczki" szybciej sami stają się obiektem westchnień kobiet - oczywiście nie chcę wszystkich wrzucać do jednego worka , ale przyznajcie , że coś w tym jest .
Gosc TT Nie przejmuj sie tymi wpisami,kazdy jest piekny na swoj sposob
Dziękuję za pocieszenie , ale cóż z tego jak i tak jestem samotny , a to niestety mocno dokucza . Pozdrawiam
GośćTT organizujemy andzejki dla samotników i nietylko,towarzystwo super zapraszam Cie serdecznie.Przemyśl temat.
nie tylko
Chwilkę mnie nie było co z tymi andrzejkami ???