Podobają mi się strasznie kobiety w wieku 30-40 lat żonate lub samotne są takie dojrzałe piękne ładnie się ubierają rozweselaja to miasto aż miło popatrzeć na chodnik czy w sklepie przy kasię:)Chciał bym poznać taka panią która jest znudzona troszkę małżenśtwem chciała by poczuć jakieś adrealiny lub jest samotna.Mam dziewczynę ale i tak podobają mi się straszę które był poznać chciał.dodam że mam 25 lat.Może nie tylko ja mam takie upodobania
ja też mam podobnie, fajne są takie starsze miłe śliczne panie, aż ślinka leci na widok takiej ;)
Ja ci dam starszą panią , gówniarzu !
I z chrupał byś mnie ?????????????????????? ::):):)
a co możesz z siebie dać? i co byś chciała dostać?
przerraszam ale to ja pierwsza zadalam pytanie
Nie tylko Ty masz takie prefernecje. Babki po 30tce są zadbane przede wszystkim, dbają o siebue, dbają o swoje figury... umieją uwodzić i kusić oj umieją :-) Sam mam 23 lata i poznałbym jakąś zgrabną mamuśkę!
Chetnie poznalbym taka Pania (40+).Moj tel.660143905.
OJ DZIECIAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :::)))
40+ fajne są.
Bo to pokolenie jeszcze jest normalne, a to co teraz jest 16 -20 to totalne pustomózgi już nie mówiąc o gimbazach.
Moja gimbaza jest poukładana . Jest nawet za dorosły jak na swój wiek .
Pewnie ze takie 40+ sa fajne. Pogadac mozna z taką o wszystkim ,bo zycie zna lepiej niz młokos 25 czy 30 letni. Poza tym potrafi byc bardzo dowcipna,szalona,i zwariowana..Seks to pasmo samych niespodzianek.Nigdy nie wiesz co teraz. No ... wiem co mówię.
A tak żałowałam niedawno ,że nie mam 20 lat i proszę jestem tą ,,starsza pani'' za którą na serio oglądają się młodsi, ale cóż ,aż w tak młodych nie gustuję.
MÓWISZ ZE FAJNE TAKIE BABKI ALE SĄ NIE DOCENIANE BO MĄŻ PATRZY NA MŁODSZA A CZASEM NA TYM SIĘ NIE KOŃCZY PAMIETAJ JAK WIDZISZ KOBIETE KTÓRA MA JUZ WIECEJ NIŻ 25LAT MOZESZ ŚMIAŁO POWIEDZIEĆ JEJ ALE PANI ŁADNIE PACHNIE ALBO INNA MIŁA UWAGE WTRACIĆ LECZ NIGDY NIE GWIZDAJ I TO KSZY KSZY TRAGEDIA A SPRAWISZ UŚMIECH NAM I LEPSZE SAMOPOCZUCIE
chętnie poznałabym jakiegoś dyskretnego chłopaka w wieku 20 - 25 latek :))))