Panie w przedziale wiekowym 25-35 lat, gdzie najczęściej kupujecie ubrania? Który sklep najlepiej wpisuje się w wasz styl? Nosicie się casualowo czy już bardziej elegancko?
Sklepy internetowe, rzadko coś stacjonarnego.
Ja w ciucholandach. Można sporo fajnych rzeczy upolować.
Co to znaczy bardziej elegancko? Casual, to już jest styl elegancki, połączony ze swobodnym, na mniej oficjalne wizyty.
Mosqito. Pretty girl. Orsay. Czasem HM.
22.02, no i sama odpowiedziałaś sobie na pytanie, co znaczy elegancko:) Casual do pracy, szkoły, niezobowiązujące spotkania, na zakupy i mniej oficjalne wizyty. A bardziej elegancko wypadałoby ubrać się np na ślub, czy inne uroczystości w większym gronie, które najczęściej odbywają się w lokalu.
22:43, ale pytanie nie brzmiało, jak się ubieracie na imprezy okolicznościowe, bo to jest chyba logiczne, że na takie oficjalne imprezy prawie każdy ubiera się inaczej.
To zależy w jakim celu wychodzi się z domu. Styl casualowy jest fajny i wygodny, jednak nie zawsze pasuje do danej sytuacji, czy okoliczności. Ja nie mam ulubionych sklepów, wchodzę do różnych w poszukiwaniu czegoś, co "wpadnie mi w oko", i będzie pasowało do mnie, coś w czym dobrze się czuję i wyglądam. I niekoniecznie musi to być ostatni trend modowy.
Często kupuje w Mohito i Reserved
Zara, h&m
Na targu najlepsza galeria Made Roma
22:58 ale odpowiedz to zdecyduj sie a nie zara i hmmm nad czym tu tyle myslec.
Lubicie się ubierać skąpo?
Na Targowicy są ładne i niedrogie ubrania.Czasem ładniejsze i tańsze niż Galerii.
Nago
Sklepy TK MAXX. Dużo markowych i oryginalnych rzeczy. Ubrania drogie, ale przynajmniej pół miasta nie chodzi w tym samym.