WŁAŚNIE JUŻ - GO / JĄ - GŁOWA ROZBOLAŁA ! BO NIE MA KOBIET, NIE MA WIOSNY - A CO JEST ?????????????????????
Pokazuj swoje madrosci na innym forum.
@13:43 długo nad tym myślałeś ? Śmieszą mnie posty 40+ /raz w roku /raz na miesiąc/ też kiedyś będziesz miał 40+ chyba ze jesteś kur.. wyjątkowy . Jeżeli już w wieku 40+ masz zamiar zaniechać to musisz się przygotować na pomoc sąsiedzką .
Skoro Cie smiesza to sie nie udzielaj albo przejdz na forum GW.
@14:38 swoje rady wsadź sobie w buty będziesz wyższy .
Jestem wolną(rozwiedzioną), atrakcyjną i zadbaną kobietą, 39lat, wykształconą, bez nałogów, bez dzieci, z własnym mieszkaniem i pracą. Wybaczcie, ale nie wiem, jak znaleźć faceta w tym mieście,w którym nic się nie dzieje. Nie napiszę sobie na czole, ze szukam, na portalach sami nieudacznicy zyciowi i oszuści, więc jak? Szukam wolnego faceta z klasą, do 45lat, zadbanego(bo sama wyglądam dość młodo), wyważonego życiowo, z pracą, bo nie zamierzam nikogo utrzymywać. Nie szukam romansu, chcę stworzyć fajny i trwały związek. Poczucie humoru mile widziane, inteligencja konieczna:)Jeśli ktoś taki tu zagląda i byłby zainteresowany poznaniem, proszę o maila na adres ona39@onet.eu, koniecznie ze zdjęciem:) Proszę traktowac tę informacje powaznie. Pozdrawiam kpiących, a zapraszam do kontaktu rozsądnych i miłych facetów okolo 40tki.
Powany mezczyzna(rozwiedziony,bez nalogow,dobra praca)Pozna wartosciowa kobiete ale tylko z okolic Ostrowca.My mail morni66@o2.pl.
Ciezko tu o takie.
Gdzie sie podzialy wszystkie kobiety?
Albo troszkę nieśmiali, skromni, nie skomlący o kobietę, bo jak się pojawi to dobrze, a jak nie to i tak dobrze. Zaradni, pracujący , mający własny świat. Kobieta potrafi skutecznie wszystko unicestwić, więc po co się wychylać?
Gość skromny masz rację , kobieta potrafi wszystko unicestwić.Przed ślubem jeszcze jest spoko , nawet teściowa miła .Potem zacznie sie ; za mało zarabiasz , sama oczywiście nie pujdzie zarobić , bo dom , bo dziecko , a tesciowa no siedzi w domu ale i siły nie te , więc pracujesz , a ona stawia coraz to większe wymagania i ciagle niezadowolona.Z kolegami sie spotkać nie wolno , tłumacz sie z każdej chwili bo o coś podejrzewa . Katastrofa.Kobiety nas unicestwiaja dobre stwierdzenie.I jeszcze mydla oczy , że to z miłości , że chca być często razem a tak naprawde ograniczaja nasza wolność i traktuja jak maszyne do pracy,roboty i przynoszenia pieniędzy.
Ona39 czyżby desperacja dopadła? Ja mam 40+ ale nie chce juz kobiety ani wolnej , ani zajętej. Za bardzo kobiety dałyście mi w kość i zawsze wam coś nie pasuje, jak nie klasa, to uroda, albo nie takie poczucie humoru, albo za bardzo lub za mało inteligentny.
Ja jestem przeciętny i jest mi z tym dobrze. Średniaków jest wiele,ale panie szukają górnej półki, a tam pusto. Niech szukają, inteligenci potrafią zakręcić, wykorzystać i w wyrafinowany sposób rzucić, bo wiedza jak to robić.
Ja zaufałem, ale mimo wszystko zostałem odrzucony kilka razy. Teraz już jestem nieufny, ale to właśnie dzięki Wam KOBIETY.