Zalezy na jakim etapie zycia jestescie i czego oczekujecie od siebie nawzajem. Ja bylam przez dwa lata w zwiazku z facetem mlodszym o 8 lat. I przyszedl taki czas, ze ja chcialam pewnych deklaracji, poczucia naprawde stalego zwiazku, a partner, wtedy nieco ponad dwudziestoletni niestety nie. Bylam tez z kims starszym o lat 10 i tez nie wypalilo (tu partner okazal sie zdecydowanie bardziej zdziecinnialy niz ten o 8 lat mlodszy). Jezeli wiec obydwoje macie powyzej powiedzmy tych juz 25 - 30 lat, jestescie dojrzali emocjonalnie, wiecie czego chcecie od zycia i od siebie nawzajem to roznica wieku nie ma znaczenia. Rownie czesto rozstaja sie osoby w podobnym wieku i z roznica w roznych kombinacjach, wiec to nie o wiek w zwiazkach chodzi.
Poznaliśmy się 11 lat temu na początku jakoś nic ale potem jakiś spacer czy czasami rower zaczęło iskrzyć dużo później i iskrzy do dziś
Jeżeli wyglądają jak matka i syn a Tobie to przeszkadza to się nie patrz bo oni nie patrzą co inni powiedzą ważne że im jest razem dobrze
Moja babcia jest młodsza od dziadka o 11 lat, w tym roku będą mieć 60 rocznicę śluvu.
Penie ,że nie