Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Odp.: Kobieta 35 lat - sznase na udany związek i założenie rodziny

Uważam że panienka z dzieckiem ma największe szanse na poznanie kogoś wartościowego niż np. rozwódka , czy panna bez dziecka a po przejściach.

Dlaczego? a dlatego że jest to kobieta z charakterem bo nie łapała chłopa , nie żebrała żeby się ożenił jak dziecko zrobił , nie kajała się przed nikim,nie łykała tabletek "po" że o czym innym nie wspomnę.

Poniosła sama za siebie i dziecko odpowiedzialność i wzięła życie w swoje ręce.

Bardzo szanuje panny które zdecydowały się urodzić dziecko i same się nim zajmują. I powiem więcej , to najlepszy "materiał" na żonę.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

szkoda ze nie ma gdzie poznac facet,nie imprezuje,nie pale,nie piję wogole alkocholu.wychowuje sama dziecko.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: Kobieta 35 lat - sznase na udany związek i założenie rodziny

17:35 jakby to był dobry materiał, ba najlepszy to ten, z którymi mają dzieci byłby z taką. Sama mam koleżankę, ma 34lata i dużą już córkę. Ile ona miała facetów i żaden nie zostawał na dłużej. Biegała za wieloma, byli, mieszkali ale nikt małżeństwa nie planował. Najbardziej biegała za ojcem swojego dziecka, poniżała się , ale niestety nie chciał z nią być.Materiał na żonę to kobieta, z którą planuje się mieć własne dzieci a nie wychowuje i dokłada do czyichś. Ale oczywiście nie mówię, że nie ma na udany zwiazek szans, jednak faceci nie chcą czyichś dzieci i wiem co mówię. Wiele kobiet właśnie dlatego, że mają dzieci są latami samotne.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Serio? Takie których nawet ojciec dziecka nie chciał? Takie, którym się nie udało złapać faceta nawet na ciążę? Takie niemądre, że nie zabezpieczyły się nie będąc w stałym związku?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

To nie jest tak do końca... znam osobę, która wychowuje dziecko samotnie, i strasznie mi tego dzieciaczka szkoda... w/w osoba nie powinna nigdy zostać matką... szkoda, że dzieci nie mają wpływu na to w jakich rodzinach się rodzą :(

gozdzik
              Zgłoś
              Odpowiedz

To co to za matką goździk? Niestety życie .

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

No nie bede pisal publicznie, bo po co to komu, a i problemow pozniej sporo... po prostu niechciane dziecko i brak odpowiedzialnosci. A ojciec widocznie taki sam, skoro nie wzial sprawy w swoje rece. Tacy ludzie to nie ludzie...

Gość_Gozdzik
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Haha panny z dzieckirm to material na zone. A ktory facet by chcial obce dziecko wychowac ?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

Ha ha bo dała tyłka i teraz wielka duma z tego sama zostala

Gość_Ciekawy
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Jeszcze pare lat i pewnie odejdzie do mlodszej faceci tacy sa

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

18.30

Nawet,jesli stanie sie to o czym piszesz,to i tak nie będę żałowała nawet minuty spędzonej z nim.Dopiero przy nim zrozumiałam na czym polega milosc,szacunek,zrozumienie,zaufanie.Kazdemu 30-stolatkowi życzę takiej dojrzałości i odpowiedzialności za rodzinę,za dziecko.

Kocham go bardzo,i jesli kiedys postanowi odejść,ja nie będę jego wrogiem,bo kochać naprawdę to chcieć szczęścia dla osoby,którą sie kocha.Jesli dla niego szczęściem będzie inna kobieta,młodsza,to ja nie stanę na ich drodze,choc nie ukrywam będzie bolało bardzo.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

I po tym poznaje się prawdziwą miłość :) Wielki szacunek dla Ciebie.. Ludzie nie rozumieją, że kochać to pragnąć szczęścia nie dla siebie tylko dla drugiej osoby. Ja też kocham swojego męża a myślę w podobny sposób. Oczywiście nie spotyka się to ze zrozumieniem :) Pozdrawiam.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

18:30 w większości przypadków które znam facet odszedł do starszej,tak więc różnie to bywa. Prorokować że odejdzie to po co się w ogóle wiązać lepiej samemu wtedy nikt nie odejdzie i głowa i cztery litery w spokoju.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Jeżeli jesteś ładna zgrabna i nie masz pusto w głowie to tak. Jeżeli nie spełniasz powyższych warunków niestety noe masz szans. Czeka cię samotność

Gość_Roman
      Zgłoś
      Odpowiedz

Moja żona miała 34 lata jak się poznaliśmy, mamy śliczną córkę, fajny związek i żyjemy szczęsliwie.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

10:26 tere fere kuku. Juz ja to widzę jak mąż,czy partner bedzie Cię zdradzał a Ty bedziesz wszystko wybaczać i kochac go bo przeciez chcesz jego dobra. Niech sie relaksuje bo to przeciez przyjemność dla niego tak?? Żal mi takich kobiet i dobrze wiesz że jak twój mąż bedzie pewny że wszystko mu wolno to bedziesz dla niego nie powiem czym. Ale to przeciez dla Ciebie szczęście bo wszystko z miłości robisz, do niego.Żal.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Gość 13.21

Tu nie chodzi o zdradzanie i przymykanie na to oko.Chodzi o to,ze gdyby chcial odejść do innej,mlodszej kobiety,gdyby sie zakochal w niej.No bo co w takim przypadku można zrobić? Walczyć,drzec koty,wyzywac?? Po co? To nic nie da,a spowoduje,ze mnie znienawidzi.Lepiej dać wolna drogę i rozstać sie w przyjaźni,choćby ze względu na wspólne dziecko.

A dopóki jestesmy razem i tworzymy rodzinę oczywiście,ze nie zgodzilabym sie na jakies skoki w bok,tego tolerować bym nie mogla.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

No jasne cyt... "który facet by chciał obce dziecko wychowywać.." większość swoich własnych nie chce i nie wychowuje ,

To są właśnie faceci i nie ma sie co dziwić że kobiety nie chcą sie wiązać i wolą zostać same i wychowywać dziecko.

Teraz macie odpowiedź dlaczego tylu jest samotnych facetów i tylu szuka i to bezskutecznie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę