Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

Odp.: Klienta trzeba wysłuchać - sklep 1001 Drobiazgów w Ostrowcu Św.

Rzadko tam bywam, bo nie mam potrzeby, ale nie narzekałbym na obsługę. Nie szukam towarów sam, bo nie mam pojęcia, gdzie co leży, jednak nie spotkałem się z nieuprzejmym traktowaniem albo ignorowaniem.

Mnie tamten klimat pasuje :)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Klienta trzeba wysłuchać - sklep 1001 Drobiazgów w Ostrowcu Św.

dokładnie, panie brardzo pomocne i nie kryją się po szufladach jak w casto :)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Najwyraźniej ktoś tu pisze takie niepochlebne opinie, bo nie może znieść, że panie ekspedientki są wszędzie i na każde zawołanie, a tym samym wszystko widzą i nie da się nic podprowadzić, jak w innych sklepach.Bardzo dobrze, że pilnują.Dlaczego mają płacić za złodziei?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

a ja uwielbiam ten sklep :))))

Gość_aga
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Ja akurat mam taka opinie o sklepie Ccc na galerii Ostrowiec i paniach.Bylam ostatnio w sobote..buty wystawione ewidentnie na sprzedaz promocyja gdy dochodzilo sie do kasy okazywalo sie ze owszem ale tylko z karta.wiec ja pytam czemu nie ma takiej informacji????Piekne buty poszly znow na polke bo nie wzielam karty z domu.A nie mozna jakos frontem do klienta??tylko problemy robic stalemu klientowi???Wstyd drogi Pani Kierownik.Wstyd.Moze trzeba przeprowadzic szkolenie...?????

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

02:03. Pomijając fakt, że temat dotyczy innego sklepu, to jak się idzie na zakupy, trzeba się przygotować.Chyba nie jesteś dzieckiem i może ty się wstydź, że nie umiesz o siebie zadbać właściwie.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

02:03 a jak często robisz tam zakupy, że nazywasz siebie stałym klientem no i popieram gościa 12:07

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 71

Odp.: Klienta trzeba wysłuchać - sklep 1001 Drobiazgów w Ostrowcu Św.

Jak słoń wlezie do składu porcelany i nie wie po co to tak jest ogladacze to najgorsza plaga Ostrowca. Zwracają głowę i tak nie kupując

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A ty jak slon powinnas tak stac????no mysle ze nie nie po to tam jestes.Jesli jestes ekspedientka to szanuj klienta bo gdyby nie on nie mialabys pracy.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

06:11.Strasznie cię boli to, że pilnują w tym sklepie.I będą pilnować, a nawet podobno ma być wzmożona obserwacja.Uczciwym ludziom to nie przeszkadza, a nawet pomaga, bo w razie czego jest pomoc pod ręką.Nie przeżywaj tak tego pilnowania.Musisz zmienić sklep, jak ci nie pasuje,że patrzą na ręce ale żeby od 6 rano to przeżywać?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Te ekspedientki pracujace tam to maja przerabane z ta taka mala blondynka chyba to wlascicielka ciagle sie czepia. Jak bylem na zakupach to tak sie darla na sklepie na pracownice ze az wstyd.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

19:36.A ty taki litościwy, to mogłeś się odezwać w obronie ekspedientki, a nie pisać donosy na forum. Chodzę tam bardzo często i w życiu nie słyszałam, aby ktoś na kogoś krzyczał.Ty to masz szczęście.Może to był taki dla ciebie test na wykazanie się choć raz w życiu jako mężczyzna(jeśli jesteś mężczyzną, a jeśli kobietą, to pewnie typową blondynką z kawałów).Prawda jest chyba jednak inna- boli cię, że pilnują i nic się ukraść nie daje.No przyznaj się, bo tylko ty tu stale piszesz paszkwile.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    10 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Magdalena Bęben Design
    Branża: Biura projektowe
    Dodaj firmę