Ja byłam tam wczoraj po raz drugi czy trzecie ale też już ostatni. Byłam w szoku, że można mieć taki bur..el w sklepie. A nadmiar sprzedawców, pracowników przy tym bałaganie jest niedorzeczny. Nie pytałam, gdzie jest rzecz, którą chcę kupić bo zniechęciłam się bałaganem i cenami. Szybko opuściłam ten dziwny przybytek. Naprawdę w dzisiejszych czasach sklep powinien wyglądać zupełnie inaczej. No i promocje jakby mało promocyjne...
Może sklep nie jest najbardziej estetyczny jeśli chodzi o wystrój, ale nie oszukujmy się, jest tam masa artykułów takich, za którymi musielibyśmy odwiedzic conajmniej kilka innych sklepów zeby je kupic. Dla mnie sklep jest w porządku
Dużo towaru którym można dostać w głowę dosłownie lepiej nie dotykać z wyższych półek ciężko coś oddać po zakupie
jeżeli chcesz przepłacać to jak najbardziej polecam.drogo !!! porównanie chlebak tej samej firmy czyli identyczny w wykonaniu w domi na kilińskiego 20zł.tańszy
troche ciasno ustawione regaly, no i kiedys to byla inna jakosc tych produktow tam a teraz to sie powinno nazywac "Chińskie 1001 Drobiazgów"
Pewnie, ze podzielić się można.
Ja tam mam odmienne zdanie. Zawsze byłam mile obsłużona z reklamacjami nie było problemu - nikt nie negował usterek produktu. Mogłam wymienić towar, lub odebrać gotówkę. Gdy jakiś produkt było np. ostatnim na półce skutecznie negocjowałam rabat np z racji uszkodzenia opakowania.
Kierowniczka miła - przynajmniej wobec mnie. A spokrewniona z tą panią nie jestem.
Myślę, że jak się po ludzku do ludzi odnosimy to i oni do nas z szacunkiem.
Wymiana lub zwrot gotówki? Z tego co się orientuję to zwrotów nie przyjmują i kiedyś (może i nadal) wisiała tabliczka z taką informacją.
moim zdaniem jak na 1001 drobiazgow to malo miejsca.a panie jak to panie.gdy nie moge znalezc jakiejs rzeczy to pomoga.nie musza sie smiac od ucha do ucha.a jedyna rzecz ktora mi przeszkadza w tego typu sklepach to obsluga chodzaca za mna krok w krok.
Ciasno to fakt, trzeba chodzić i uważać żeby czegoś nie zrzucić powinni z niektórych towarów zrezygnować i zrobić więcej miejsca. Jestem tam rzadko, ale poproszone panie zawsze służyły pomocą.
Też nie zauważyłam aby panie były niemiłe. Zapewniam, że niemiłą obsługę mamy w wielu innych sklepach, w tym jest ok. Ale jak wyżej pisałam ten bur..el jest nie do ogarnięcia i cięzko tam coś znaleźć. Nie widziałam dawno tak koszmarnego sklepu.
Wydaje mi się, że zalezy co kupujesz.
Jeżeli na towar jest gwarancja, to nie ma problemu.
Nie mówię tu oczywiście o zabawkowej chińszczyźnie, z takim czymś bym się nie pofatygowała.
Sprawa dotyczyła o solidnego i solidnie kosztującego rondla, który kupiłam na prezent i który to niestety po pierwszym użyciu zmienił kolor swojego wnętrza.
Relkamacja została przyjęta, towar wymieniony. Nowy spisuje się dobrze.
Cały incydent wspominam bardzo miło
ekspedientki bardzo nie przyjemne i i zarozumiale ale taka szefowa wielka i nie przyjemna pani to i taki personel,a szefowa nie zwalnia bo zatrudnia wszystkie pracownice z grupa inwalidzka a za nie ma duże do finansowanie,wiec pracowników ma za darmo bo państwo za nie placi to po co ma zwalniac,ale powinna zainwestować w kursy na inteligencje i mila obsluge
dokladnie kolego szefowa udaje wielka pania wyzywa sie na pracownikach a szczerze mowiac to pracuja tam osoby z grupami o jakism tam stopniu niepelnosprawnosci za ktorych otrzymuje duze pieniazki z perfonu a zyluja pracownikow jak tylko moga sam bylem swiadkiem jak szefowa wydzierala sie na jedna z pracownic ktora przepywala na zwolnieniu w okresie przed swiatecznym i doslownie albo wraca albo zegna sie z praco, zalosne postepowanie na takich chorych ludziach ze tez zadna ispekcja tym sie nie zaineresuje, nie polecam
hey.
uzbierała 20zł na garczek i myśli że ją kto będzie słucham jakie ma opowieści
Ja tam zawsze zostaje obsłuzony ok.jak o coś zapytam niemiałem nigdy problemów,może to zalezy od człowieka jakim sie jest samym i jak sie zwraca do tych Pań i niejestem w żaden sposób związany ze sklepem dość rzadko tam bywam ale nigdy niemiałem złych doswiadczeń
00:32 - nie rozumiem ani słowa z Twojej wypowiedzi :/