Witam
Chciałam na forum bo tu mozna wszysko pisać. Nie kupujcie w tym sklepie. jak mozna to nazwac sklepem. Ciasno, jakmozna w spokoju zrobić zakupy jak leci ci cos na głowę. Obsługa beznadziejna. Żadna z pań nie doradzi. Odwracają się tylko i idą w droga stronę. Szefowa wielka pani, tak sie nie traktuje klienta.
Prosze pani. klienta trzeba wysluchać.
byłam ostani raz w tym sklepie. Więcej razy tam nie pójde. nawet gdybym miała czegos nie dostać w Ostrowcu Św.
wiem, że każdy ma swoje zdanie i chodzi tam gdzie uważa.
Pozdrawaim
A ja mam inne zdanie. Panie miłe doradzają chętnie.
Mnie też nigdy nie odmówiono pomocy czy porady , zwykłe pomówienia.
Panie tragiczne!!!!!!!!niemiłe i odburkliwe
Ja zawsze zostałam mile obsłuzona, panie same dochodzą pytając czy pomóc,super sklep
To prawda. I tylko zerkają "spod byka"
jak ciasno to wypadało by schudnąć,ja nie mam problemu z przemieszczaniem się tam , na głowę też mi nic nie spada,musiała bym się przewracać na te regały żeby coś spadło ,idź wylać swoje gorzkie żale do obsługi sklepu
Absolutnie sie nie zgadzam-panie sa miłe i kompetentne- wykonują swoją pracę tak jak potrafią najlepiej Szacunek dla szefowej że mimo upływu lat nie zwalnia pracowników -widocznie jednak są porządne i pracowite a to w dzisiejszych czasach też jest bardzo godne pochwały.Jedyny sklep w naszym mieście gdzie kupi się"mydło i powidło' w jednym miejscu w przystępnej cenie.Pozdrawiam miłe ekspedientki.
Dawno tam nie byłem wolę gdzie indziej robić zakupy. Nie lubię tłoku
Obsługa jest dobra, tylko klimatyzacja by się tam przydała.
Myślę, że sklep jest na szkolną ocenę 4, to całkiem dobrze. Ten sklep to taka zakupowa ostatnia deska ratunku.
Autorko wątku, chyba miałaś dzisiaj zły dzień ;) Ja nigdy nie zostałam bez pomocy, jak o nią poprosiłam. Fajne kobitki tam są.
Byłam dzisiaj w tym sklepie.Pani pomogła znaleźć potrzebny mi towar.Nigdy nie zdarzyło mi się żeby Panie były niemiłe.Pozdrawiam Panią która pomogła mi znaleźć wiaderko na proszek.
Może i mają pełne półki jednak ani ładu ani składu no i ciasnota chyba czasami same nie mogą się połapać w tym wszystkim.
Panie sa miłe. Jest ok z 1001.
Tez uważam ze są miłe , mi akurat zawsze pomagają ! A bałagan jest bo za dużo tam tych drobiazgów ...
Zgadzam się z toba