Ja płaciłam za wymiane klawiatury 70zł, w sklepie komputerowym na siennieńskiej
O kurcze...sporo jak za wymianę klawiatury.Ja bym ci ją wymienił za 40 zł.
Cena wymiany klawiatury w laptopie jest uzależniona od modelu laptopa.
Założycielowi wątku chodziło raczej o kupienie zwykłej klawiatury w celu podpięcia pod laptopa przez por usb. Tanio to taką klawiaturę kupić można nawet w tesco. Jeśli jednak ma to być na prawdę porządna klawiatura to jednak polecał bym przejść się po sklepach komputerowych i dopytać u sprzedawców jakie polecają i w jakich cenach je mają.
Najbardziej złożony proces wymiany klawiatury w laptopie, kosztuje u mnie 40 zł.
Za odbezpieczenie 3-4 zaczepów i wymianę klawiatury nie biorę nic.
Tanią klawiaturę na USB można kupić nawet w Tesco i szczere nie odbiega ona niczym od innej taniej klawiatury kupionej w komputerowym.
No może jedna mała różnica - CENA
A to dziwne bo najtańsza klawiatura do mojego modelu laptopa, jaką znalazłem przez internet, kosztuje 65 zl.
nie chodziło o klawiature do laptopa zeby podpiac tylko gdzie mozna najtaniej wymienic w laptopie klawiature, poniewaz nie działa przycisk
Z powodu jednego nie działającego przycisku nie wymienia się klawiatury.
chodzilo o wymiane klawiatury w laptopie
Odwiedź na Siennieńskiej sklepy ZIKOMP lub VOBIS.
Ooo nie tylko nie ZIKOMP... tam psuja komputery. Nigdy wiecej, stanowczo odradzam ten sklep...
Odpadł mi jeden klawisz, zaniosłem do pana naprzeciwko starostwa, koło apteki. Polecam, miło i tanio.
no chyba jednak sie wymienia...bo przycisk nie jest uszkodzony, cos z klawiatura jest nie tak