witam jakie sa panie nauczycielki w psp4 w klasach 1-3 czy wymagające, mile jakie wrażenia rodziców syn idzie do 1klasy a nie znam tam nikogo byłabym wdzięczna za pomoc
Rozpoczęcie roku za pasem, a ty teraz takie pytania? Sama się przekonasz i to niedługo.
Skończyłam już tą szkołe bardzo miło wspominam te lata, powiem szczerze że nawet żal było mi opuszczać mury psp4 nauczycielki sympatyczne da sie dogadać, nie przepadałam jedynie za panią od matematyki która mnie uczyła ale moze dlatego że była bardzo wymagająca oraz nauczycielka religii jednak teraz bardzo dobrze wspominam te lata
Z tego co się orientuje to obecnie pierwszaków będą prowadziły bardzo dobre nauczycielki.
Ja trochę z innej beczki. czy orientuje się ktoś co z busem dla dzieci z okolic Czestocic? miał być przetarg i na 1 września miał rozpocząć kursowanie. zadzwonilam do szkoly ale niezbyt uprzejma pani nic mi nie chciala powiedziec.
No to ja też pytanie dotyczące CZWÓRKI. Co z obiecanym parkingiem przy szkole? Czy nadal nic nie wiadomo w sprawie objęcia funkcji dyrektora w tej szkole?
odnośnie dyrektora to maa być konkurs chyba we wrześniu
nie będzie busa podobno bo nie ma dzieci z Częstocic do szkoły
będą nowe nauczycielki z innych zlikwidowanych szkół przeniesione
Bus będzie. a dzieci jest więcej niż piszesz. Zazdrość przemawia? że nam obiecali i dotrzymuja słowa. Szkoła powinna być szkola-instytucja. a nie jakimś polproduktem.
a skąd masz liczbę 5 dzieci ??? proszę nie pisać bzdur i zająć się swoim stowarzyszeniem
A dlaczego z psp 12 z Bałtowskiej nie ma busa dla dzieci? U nas jest dużo dzieci, które będą dojeżdżać do 14 na Stawki.
Autobus do PSP 4 kursuje codziennie. Wyjazd z nauczycielem spod szkoły o godz. 7.15 w stronę Żeromskiego koło Reda. Jedzie na pętlę do MOPS tam zawraca. O godzinie 7.30 zbiera dzieci do PSP 4 ze wszystkich przystanków. Moga nim jeździć wszyscy uczniowie z PSP 4 nie tylko Ci z Częstocic, na miejscu uczniowie są około 7.45. Powrót o godzinie 13.30. Nauczyciel zabiera dzieci i rozwożone są ta sama trasą do domów. Kursuje autobus MPK.