Pismen to Gość. Moje poglądy z Jego są zbieżne tylko w kwestii ekologii - też lubię jazdę na rowerze. On nie jest w PO, a w TOS też chyba nie. Jak myśli tak pisze. Jednym słowem robi to dla idei i nic z tego nie ma, jak niektórzy sądzą.
Pismen ile sobie jeszcze wymyślisz ników.Klemens 12,smoczek13,laura i jako gośćz netii
Też jestem z Netii. To jestem Pismenem
Lecz mniej groźna od tej pismenowej.
Niektórzy wszystko oceniają własną miarką. Jak im mamusia nie zapłaci to śmieci z domu nie wyrzucą.
Prosze uwazac ten watek,za swiadome działanie administratora forum,ktory ponad24 godz nie akceptowal tego watku mimo ze był 3-krotnie powiadamiany o braku tego watku.Ztego wynika ze administrator ma kontakty z Pismenem,poniewaz gdy został wpisany bez logowania i ukazaniu sie na forum szanowny administrator puszcza watek aby intarnautom zrobic wode z mozgu.Temat wpisywania watkow l odpowiedzi jest aktualny w postcie nielogowanym,czyli czarna czcionka przy pseudonimie autora. Naprawde Pismen jest na etacie PO lub TOS bo przeciez partia i stowarzyszenie dostaje forse na działalnosc byc moze znajdzie sie tow tajnych aktach tych organizacji.
TY mosz ju paranoje pisz lepi ło Tapiolkach