Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kierownictwo NONZ Maltanka przy ul. Polnej 84

Ilość postów: 4 | Odsłon: 1037 | Najnowszy post
  • Kierownictwo NONZ Maltanka przy ul. Polnej 84

Witam. Czy kgoś się może orientuje czy w zarządzie NONZ MALTANKA przy ul. Polnej 84 jest dr Jerzy Stanisławek, który tam właśnie przyjmuje? Chodzi mi o namiary na osobę odpowiedzialną za tą placówkę, a nie jestem pewna czy to właśnie o tego lekarza chodzi. Ma ktoś może nr prywatny do niego? I nie chodzi mi tu o nr

do rejestracji Maltanki, który jest wszędzie podany jako kontakt z tą osobą. A może ktoś wie w jakich godz i gdzie przyjmuje intetesantów?

Gość_pacjent
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Kierownictwo NONZ Maltanka przy ul. Polnej 84

Czy naprawdę na forum nie znajdę choć jednej osoby, która jest bądź była pacjentem u dr Jerzego Stanisławka i posiada jedo nr telefonu?

Gość_pacjent
      Zgłoś
      Odpowiedz

pan doktor nie rozdaje na lewo i prawo numerów

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Swoją drogą dziwne, że nie można się skontaktować telefonicznie z prezesem zarządu Maltanki. Tak wpływowa osoba powinna zadbać o lepszy kontakt z pacjentami a nie tylko za pośrednicwem rejestracji w placówce. Świętokrzyski NFZ już znajdzie namiary na Pana prezesa i się z nim skontaktuje. A ja- trudno poczekam cierpliwie do wtorku.

Gość_pacjent
          Zgłoś
          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę