A niby za co sprawa za zniesławienie? Sprawa za chęć pobicia? Oj chyba ktoś bardzo chce ponieść koszty postępowania sądowego...
No a trąbienie to nie oznaka niepanowania nad sobą i emocjami? Nauczmy się nie trąbić bez potrzeby. Mieszkam tu krótko ale nigdzie nie słyszałam ciągle klaksonów a w Ostrowcu aby klakson i mistrz kierownicy z TOS, wyśmiewający inne rejestrację. Naprawdę większość z tos nie umie jeździć, parkuje na dwóch miejscach, skosem, pod samym marketem, że nie ma przejazdu i o dziwo obserwuję, że nie kto inny popełnia najwięcej gaf a tos/.
To co się robi jeśli kierowca jedzie Ci prosto pod maskę i nawet nie patrzy, że ci wyjeżdża? Jak go obudzić? Mam otworzyć szybę i krzyczeć co robisz? Chyba po to jest klakson, żeby z niego korzystać w takich momentach?
11:00, myślałam, że złośliwie jak niektórzy co trąbią często i na pieszych i rowerzystów a i na parkingach zupełnie bez powodu.
Ja nie panuję nad sobą czy osoba, która bezmyślnie wyjeżdża nie patrząc nawet czy coś jedzie? Emocje owszem są w tym momencie...adrenalina by uniknąć stłuczki za czyjeś gapiostwo. Ale po to jest klakson, żeby tę osobę obudzić co robi...
Najwięcej gaf ma TOS bo jest ich tu najwięcej. Jedź do innego powiatu/miasta gdzie jest inna rejestracja np TK, RZ, KWA itd - i zobaczysz, że tam oni mają najwięcej gaf a nie TOS :)
Powiem Ci, że w Bieszczadach spotkałam kierowcę z Tos, który oczywiście specyficznie zaparkował, zajmując 1,5 miejsca. A chodzi mi o to, że śmiejecie się wiecznie z topów i innych. O dziwo Top mi jeszcze nie zajechał drogi a koleś z TOS na rondzie dwupasmowym chciał mnie zsunąć z mojego pasa na trawnik. Pierwszy raz był chyba w większym mieście niz Ostrowiec. Nie wiem jak Tos jeździłby po W-wie. No i sama mam niestety Tos.
Takie sytuacje są bardzo częste i jakoś kierowcy zawodowi nie wyskakują z aut i walą z pięściami do nikogo a jeżdżą po 12h. Wina kobiety ale kulturę wynosi się z domu i warto pójść do psychiatry jeśli traci się panowanie nad sobą. Na szczęście nic nikomu się nie stało. Takie sytuacje każdemu się przydarzają, tzn, że ktoś zajeżdża drogę, wjeżdża na czerwonym i o ile nie ma poważniejszych konsekwencji, to zatrzymajmy się na sekundę, ochłońmy a nie z piąchami na słabszych.
Ja milion razy powtarzam,że kierowcy to powinni być poddawani jakimś badaniom psychiatrycznym.Parę razy zdarzyło mi zauważyć takie sytuacje na drogach i to nie tylko w Ostrowcu,bo sporo jeżdżę po Polsce.Ktoś kto nie panuje nad swoimi emocjami,nerwami nie powinien prowadzić.Przecież nie wiadomo co takiemu do głowy strzeli.Raz w Kielcach widziałam jak facet z nerwów malo na chodnik nie wjechał za kobitą ,bo mu weszła na pasy choć z przeeciwleglego inny kierowca ję przepuścil, nerwus otwarł okno i ją wyzywał o d kur.... itd Masakra.
On pewnie po przeczytaniu postów drży ze strachu,damski bokser ,a taki pewnie w środku malutki,trzeba go nauczyć kultury.Ale obciach ,ciekawe kto to taki,będę się przyglądał rejestracji BMW właśnie tej kto to taki .
Ten samochód ,na dzień dzisiejszy nie posiada polisy OC.
A może pani źle zapamiętała numery rejestracyjne samochodu?
http://tablica-rejestracyjna.pl/TOS?p=310
ocen kierowce
Zgadza się wszystko bo wiem kto to. :)
i kto to ,czy to aż tak ważna persona ,która nawet na drodze lubi pokazywać władzę
http://tablica-rejestracyjna.pl/