zna ktos gościa który jezdzi granatowym peugotem 407 (anglik) starszy klijent .mam podejrzenie ze jezdzi na podwójnym gazie
widziałem takiego peugeota ostatnio kilka razy przed sklepem na bałtowskiej...
niech jeździ mater mi tez czasem sie to zdarza i co z tego jeszcze pare lykow piwa nie zaszkodziło nikomu
Jasne,tobie parę łyków nie zaszkodziło,innym parę puszek.Co tam się pijakami będziesz przejmować,niech jeżdżą na podwójnym gazie.Może ciebie nie zabiją tylko innych.
idiota z blus brader
Nie on jeden i robisz aferę Janie ! Skoro inni mogą przez lata...
I to jest nasze społeczeństwo. Najpierw przyzwolenie , ba nawet oburzenie że kilka piw nikomu ni zaszkodzi. Jak dojdzie do tragedii wtedy wielkie larum, lament. Dla tych pozwalających i dziwnie oburzonych że to nic złego, ze tyle to robi. Wystawcie wtedy na ulicę swoich bliskich, ryzykujcie wy skoro to nic złego. Zasada piłeś nie jedź i nie powinno być żadnego przyzwolenia!
Jak masz dzieci to pilnuj - bo ten pijany może akurat je zabić. "Toleruj" dalej jeden z drugim takich pijaczków- będziesz szczęśliwy.
Trzeba z tym walczyć!Zgłoś to na policję!
http://szybki.fakt.pl/pijany-policjant-zabil-w-audi-czlowieka,artykuly,450481,1.html,pod latarnią najciemniej
Oczywiście trzeba zgłosić na policję, nie czekać, nie pozwolić, by ucierpiał przez niego ktoś inny,kolejny niewinny rowerzysta , a tym bardziej dziecko.
pod sklepem stoi pije a potem jedzie -rozum zostawił w toalecie jak był po pierwszym piwku .
Takie podejrzenia to zgłaszaj do Policji a nie na forum
http://m.echodnia.eu/swietokrzyskie/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140407/POWIAT0106/140409081 nie tylko peugoty chodzą na benzol i gaz
Ten sklep to taki przytułek dla pijaczków ,wiecznie tam stoją ,a sklepowe na to pozwalaja .Nie mozna zrobić normalnie zakupów bo jakis podstarzały podrywacz po piwie zawraca głowę kazdej kobiecie.Miły az mdli ,bo nie kazda kobieta lubi zaczepki podchmielonych adoratorów.
Dokładnie kocica, sklepowe chyba same z nimi popijają
ławeczka,mamrot,ha ha może tam film kręca ,tylko ten peugeot cosik tam nie pasuje
Wszystkie te sklepy mhsi oblegaja pijaczki, po drugiej stronie jest krewki wlasciciel, jak mu pijaczki zaczely schodzic to zepchnal jednego ze schodow i omijaja go z daleka