Nigdzie mi się nie spieszy i będę jeździł zgodnie z przepisami. Takich typów co jadą szybciej niż powinni zawsze z satysfakcją blokuję.
A ja prawie 60-cioletni kierowca serdecznie pozdrawiam Klarę. Do zobaczenia na Sienkiewicza.
Klara, zostań jednak tym pieszym i daj sobie spokój z samochodem
Kto nie widział lewitujących, unoszonych przez wiatr do góry liści ani deszczu padającego w poziomie - ten nic nie widział.
Droga Klaro tuszę, że dla dowcipu zamieściłaś ten txt. W przeciwnym razie pragnę Cię poinformować, że utrudnianie ruchu (czyli zbyt wolna jazda na przykład) jest karalne. Na Sienkiewicza jest chyba do 40 km/h ograniczenie. A starsi spacerujący tam, zatrzymują się, żeby się gapić, a nie pozdrawiać.
Zdecydowanie porzuć jazdę samochodem.
Klara i na co Ci to było,nie lepiej jakbyś napisała,że pędzisz 100 przez miasto?Miałabyś wtedy szacun na forum.
Klaro,napisz kiedy będziesz jechać ul.Sienkiewicza.Chciałbym z Tobą poobserwować te spadające liście.Przepraszam,więcej nie jestem w stanie napisać ,płaczę ,rozczuliłem się.
Jeśli jest do 40 to te 30 można spokojnie jechać i nikt nie ma prawa się przyczepić. Piratom powiedzmy zdecydowane NIE! Dlaczego czepiacie się ostrożniejszych kierowców a nie tych co gnają powyżej pięćdziesiątki jakby to autostrada była. Tych jest o wiele więcej i to oni są problemem.
A mnie fascynują młodzieńcy pędząc y Sienkiewicza co najmniej 70 :) ponieważ tu mieszkam byłem świadkiem zawinięcia się na lipie przydrożnej, chociaż tamten jechał szybciej. Pewnie nie był debilem, jak to mówicie, i wiadomo kto mu dał prawo jazdy. Pozdrawiam Klarę, bo ja też nie łamię przepisów. A wy pędźcie dalej.
Witamy młodych dawców organów,jak jeszcze coś mogą dać.