Niech wkoncu rzad wezmie sie za kierowcow 50-60+ tacy ludzie powinny przechodzi badania. Krew czlowieka zalewa gdzie mozna jechac 50 to jedzie 30 a wyprzedzic niemozna bo zakas.
Zakas ? Ja to bym się wziął za tych młodych co jeżdżą ponad 50/h w terenie zabudowanym. Ci, o których piszesz powodują znacznie mniej wypadków więc wara od nich.
niech ten młody ze starego wieśwagena lub bolida młodzieży wiejskiej weźmie do ręki słownik ortograficzny
Ale ma rację.Jedzie toto 30 i krew człowieka zalewa.Robi zator a takiego debila nie można wyprzedzić.Policja powinna rąbać takim idiotom mandaty.Toto na spacer wyjeżdża.50-60 może nie ale te stare dziadki po 70.
Sam jestem grubo po 50-tce i też wiele razy zdarzyło mi się otrąbić takiego "spacerowicza"kierującego samochodem.Ostatnio na odcinku od skrzyżowania Sienkiewicza ze światłami do ronda na Piaskach,jechałem za takim ancymonem dokładnie 27 km/h(elektroniczny wyswietlacz predkości).Pomimo używania klaksonu,mruganiem światłami,nic nie wskórałem.Rajdowiec dalej dostojnie kontemplował się jazdą.Co takiemu zrobić?Pocieszyłem się tym,że za kilkanaście lat też tak będę blokował drogę młodym i gniewnym.
Ale tak uczą instruktorzy jezdzić. Kiedyś jechałem za "eLką" w dół Żeromskiego od Sienkiewicza- 20km/h. Sam samochód płacze :/
16:21dokladnie na tym samym odcinku drogi jedna Pani ostatnio jechała 23km/h myślam ze mnie szlak trafi i też nic nie dało to ze prawie jej jechalam na zderzaku o klaksonie nie wspomnę .Kto takim debila daje dokument prawa jazdy????
A kto tobie dzido dał prawo jazdy, jeśli jeździsz na zderzaku i używasz klaksonu w nieuzasadnionych sytuacjach? W chipsach znalazłaś?
Elektroniczny? WOW! I to na wsi w Ostrowcu!
Co wy pitolicie ja znam takiego 50 + co na dwoch gazach jezdzi dzien w dzien pijany do roboty i z roboty Mozna ?
Tiaa, bo tylko kierowcy 50-60+ jezdza wolno. Wcale wiekszosc kierowcow w Ostrowcu nie jezdzi jak sierotki i nie lamia notorycznie przepisow, bo ich nawet nie znaja. Cale zycie tylko po miescie, nigdzie dalej poza nim.
Moi drodzy nerwowi kierowcy przecież to PiS obniżył wiek emerytalny mężczyzn do 65 lat za poprzedników zawodowi kierowcy brykaliby za kółkiem do 67 lat albo dłużej.
Dokładnie. Niech się wezmą też za tych 30-. Podsumowując: Po drogach powinni jeździć tylko ludzie 30-50lat. O kurde, ale Leoś z ciebie.