Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: kierować się sercem czy rozumem?

12:43 nie do końca zawsze tak jest. Ja jestem 20lat z mężem i nadal są porywy serca, coraz większe zaufanie więc uważam, że jak się wybierze tego przeznaczonego sobie to do śmierci się jest zadowolonym z wyboru. Nie kierowałam się rozumem a sercem i do dziś jestem zadowolona z wyboru, z każdym dniem coraz bardziej.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Człowiek to istota integralna, w której jednocześnie zachodzą i procesy poznawcze i uczuciowe, toteż nie można postawić sztywnej granicy między rozumem i sercem. Żeby dokonać dobrego wyboru odpowiedniej osoby trzeba drogie panie przede wszystkim ZNAĆ DOSKONALE SIEBIE, by w miarę rozwijania się związku rozum nie oskarżał serca ( co często ma miejsce gdy serce zdecydowanie przeważyło nad rozumem), a serce nie oskarżało rozumu (gdy przy dobieraniu się w pary czysto rozsądkowe względy wzięły górę bez większego porywu serca).

Tak więc do wszystkiego trzeba dojrzeć, a już przede wszystkim do wchodzenia w trwałe relacje z drugą osobą, bo wybory dokonywane przy niedojrzałości czy to emocjonalno-uczuciowej, czy też mentalnej mogą mieć negatywny wpływ nie tylko na życie nasze, ale i wybranka a potem i także potomstwa.

Felice123
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: kierować się sercem czy rozumem?

13:50. Twoje pseudofilozoficzne wywody na pół strony można zawrzeć w dwóch zdaniach. Usiłujesz robić za autorytet, ale nigdy nim nie będziesz, bo jesteś chora i przestań pierd...... lić. Zadowalaj swojego macho i weź się za robotę, a nie siedź na forum na okrągło, bo wszyscy mają odruchy wymiotne widząc twoje wpisy. PONIAŁA?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Do gościa z 17.06

Mam taki oto problem. Poradź mi proszę.

Jak człowiek kulturalny ma zareagować na chamski i kłamliwy wpis kogoś takiego jak ty.

Felice123
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Do gościa z 17.06.

Mam taki oto problem. Poradź mi proszę.

Jak człowiek kulturalny powinien zareagować na chamski/prostacki i kłamliwy wpis kogoś takiego jak ty.

Felice123
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

z pierwszym załóż związek, a miłość z drugim na boku. Nie będziesz się wyróżniać tym za bardzo w społeczeństwie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja gdy wychodzilam za mojego meza ponad 30 lat temu, zadalam sobie pytanie: czy gdyby on zniknal z mojego zycia to czulabym pustke? Czy tesknilabym? Odpowiedz brzmiala i nadal brzmi: tak. Chociaz nie pamietam jakis ogromnych fajerwerkow, szalenstwa etc. Raczej przyjazn i jakas taka czulosc, sympatie i zaufanie. Moim kolezankom czasami podobali sie chlopcy troche szaleni, nieprzewidywalni, niespokojne duchy. Ale to nie bylo dla mnie poniewaz potrzebowalam ostoi i przyjaciela na reszte zycia. No i seks zawsze byl super - to jest dla nas bardzo wazne.

Gość_Beatka
        Zgłoś
        Odpowiedz

18:51.Beatko, ty czytasz, to co piszesz? Nie pamiętasz fajerwerków, a seks był zawsze super. To co, w końcu zdecyduj się. Sama sobie zaprzeczasz w jednym zdaniu pisząc o przyjaźni, a w drugim o super seksie. Dobrze się czujesz?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja kierowałam się rozsądkiem,żadnego szaleństwa nie było. Jesteśmy razem już 17 lat.

Mamy dwóch wspaniałych synów,firma męża nadal dobrze prosperuje,a co się z tym wiąże życie na wysokim poziomie. Z biegiem lat nabraliśmy do siebie zaufania,szacunku i miłości.

Nigdy nie żałowałam wyboru,bo mam wspaniałe szczęśliwe życie,przy boku wartościowego człowieka.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Gosc Wera,swoim analizowaniem sytuacji pokazalas, ze kierujesz sie wylacznie rozumem.Porownujesz obu z ktorym bedzie lepiej.Ja w tym serca wcale nie widze.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

21:32 Rece opadaja! Gdybym byla facetem opadlo by mi jeszcze cos innego. Chamskie wpisy nalezy ignorowac. Trolle atakuja wielu uzytkownikow tego forum i jedynym rozwiazaniem jest ignorowanie. Po co kopac sie z koniem? Pozdrawiam cieplo:)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

23.03

Nie przejawiam zainteresowania opadającymi częściami ciała kogokolwiek. Taką wiedzę uważam za niepotrzebny balast.

Konia bym w to nie mieszała wszak post z 21.32 kierowałam, do kogoś, przed kim " nie rzuca się pereł", o których mowa w Biblii.

Pozdrawiam jeszcze cieplej i dziękuję za przejaw serdecznej i nad wyraz szczerej troski :)).

Felice123
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

23.03

Nie przejawiam zainteresowania opadającymi częściami ciała kogokolwiek. Tę wiedzę uważam za niepotrzebny balast.

Konia bym w to nie mieszała wszak post z 21.32 kierowałam do kogoś, przed kim nie rzuca się pereł, o których mowa w Biblii.

Pozdrawiam jeszcze cieplej i dziękuję za przejaw serdecznej i nad wyraz szczerej troski. :)).

Felice123
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Tez mam dosyc tego chamstwa na tym forum. Ignorowanie to jedyna bron!

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

:))

Felice123
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

23.03

Nie przejawiam zainteresowania jakimikolwiek częściami ciała kogokolwiek. Taką wiedzę uważam za niepotrzebny balast.

Konia bym w to nie mieszała, wszak post z godz. 21.32 kierowałam do kogoś, przed kim nie rzuca się pereł, o których mowa w Biblii, a kto konia nie przypomina w niczym.

Pozdrawiam jeszcze cieplej i dziękuję za przejaw serdecznej i nad wyraz szczerej troski ;)).

Felice123
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Już nie jesteś szczęśliwa?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

8.50 Skąd przypuszczenie ?

Felice123
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę