Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

kierować się sercem czy rozumem?

Ilość postów: 12 | Odsłon: 2215 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „kierować się sercem czy rozumem?”.
  • kierować się sercem czy rozumem?

czym kierować się w budowaniu nowego związku? wybrać faceta z którym nie nadaje się do końca na tych samych falach, ale cośtam się ma wspólnego, jest spokojny, ma łagodny charakter? czy może wybrać tego, który jest wulkanem energii, charyzmy, sarkazmu i poczucia humoru, ale jest uparciuchem cholerykiem? cikawa jestem Państwa opinii i doświadczeń

Gość_Wera
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: kierować się sercem czy rozumem?

Jeżeli chcesz zbudować szczęśliwa rodzinę to nr 1 .Brak ci emocji nr 2 .

Gość_Magda
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Oczywiście że pierwszy.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

13:50. Twoje pseudofilozoficzne wywody na pół strony można zawrzeć w dwóch zdaniach. Usiłujesz robić za autorytet, ale nigdy nim nie będziesz, bo jesteś chora i przestań pierd...... lić. Zadowalaj swojego macho i weź się za robotę, a nie siedź na forum na okrągło, bo wszyscy mają odruchy wymiotne widząc twoje wpisy. PONIAŁA?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Do gościa z 17.06

Mam taki oto problem. Poradź mi proszę.

Jak człowiek kulturalny ma zareagować na chamski i kłamliwy wpis kogoś takiego jak ty.

Felice123
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Powiem tak. Pierd.....isz to Ty 17:06. Do intelektu Felice123(Szczęśliwej) jest Ci tak daleko jak stąd do Las Vegas. Lekkiego pióra tak jak ona też nie masz więc może przynajmniej się nie kompromituj próbując ośmieszać mądrzejszych od siebie bo nie wychodzi Ci to na dobre. Piszę to jako obiektywny obserwator i forumowicz. Posty Szczęśliwej bardzo przyjemnie się czyta. Oby więcej takich osób na forum. Felice123, pozdrawiam, rób dalej swoje bo robisz to bardzo dobrze.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

A czy ja napisalam ze sprawa dotyczy mnie? Po drugie...gdyby ktos sie kierowal WYLACZNIE rozumem, to nie zastanawialby sie ani chwili.

Gość_Wera
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

23.03

Nie przejawiam zainteresowania opadającymi częściami ciała kogokolwiek. Taką wiedzę uważam za niepotrzebny balast.

Konia bym w to nie mieszała wszak post z 21.32 kierowałam, do kogoś, przed kim " nie rzuca się pereł", o których mowa w Biblii.

Pozdrawiam jeszcze cieplej i dziękuję za przejaw serdecznej i nad wyraz szczerej troski :)).

Felice123
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

23.03

Nie przejawiam zainteresowania opadającymi częściami ciała kogokolwiek. Tę wiedzę uważam za niepotrzebny balast.

Konia bym w to nie mieszała wszak post z 21.32 kierowałam do kogoś, przed kim nie rzuca się pereł, o których mowa w Biblii.

Pozdrawiam jeszcze cieplej i dziękuję za przejaw serdecznej i nad wyraz szczerej troski. :)).

Felice123
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Kierować się sercem, ale rozum brać ze sobą. Nigdy nie wychodzić za mąż za: facetów mających skłonność do alkoholu, którzy lubią dobrze poimprezować, maminsynkow co to tatuś i mamusia utrzymuje, nierobów którzy skaczą z pracy do pracy lub nie chce im się pracować, babiarzy. Takich omijać z daleka, szkoda czasu. Potem tylko te wady się wyolbrzmiaja i jest marnowanie czasu. Za to warto interesować się mężczyznami pracowitymi, takimi dla których najważniejsza jest rodzina, a nie koledzy, imprezy itp. Dobry mąż to połowa sukcesu.

Gość_Katarzyna
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Żeby się kierować rozumem najpierw trzeba go mieć, a dla mnie ktoś kto harmonii, spokoju , szacunku i dobrobytu szuka w walorach umysłowych świadczy o tym, że rozum takiego osobnika zamknięty jest w móżdżku zdecydowanie zbyt małym, by wypowiedzieć się na tematy poruszane w tym wątku.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Jak zwykle ty wiesz lepiej czego chciałam. Cała Ty. Byle na ilość.

Felice123
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 6 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę