Taka zwykła strona gdzie sa kategorie ogłoszeń, gdzie jest lista ogłoszeń(tak jak lista tematów na forum)?
Kiedy to się pojawi , bo przez 20 lat nie możemy się doczekać, żeby sobie normalnie sobie wejść do kategorii np praca i czytać najnowsze oferty pracy ostatnio zamieszczone. Takiej prostej rzeczy nie udało się uruchomić przez tyle lat. Bardzo dziwne...
ale to bardzo prosto wytlumaczyc i nie jest dziwne bo zwyczajnie ofert pracy jest malo a jak jest to tylko dla znajomych i wybranych wiec jaki jest sens dodawac ogloszenia, ktore sa nieaktualne. Myslisz, ze jakas ciekawa oferta pracy bedzie oglaszana? Zanim nawet taka propozycja znajdzie sie to juz wczesniej o tym wiedza ludzie siedzacy w srodowisku. To jest ostrowiec nie Warszawa. Zanim puscisz baka to konkurencja wie, ze zaraz bedzie walilo :D Skoro szukasz pracy wejdz na portale na ktorych sa takie umieszczane. Forum brakuje ciekawszych udoskonalen, jak komunikowanie sie zarejestrowanych uzytkownikow.
Nie wiem o co ci chodzi w ostatnim zdaniu,ale jest możliwość komunikowania się jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem na forum poprzez czat lub kontakt przez Księgę Ostrowiaków.Najpierw zrób to sam i się zarejestruj bo gość_Robin Hood nie jest zarejestrowanym nickiem.
Odp.: Kiedy się pojawi normalna strona z lokalnymi ogłoszeniami?
Nie wiem o co ci chodzi w ostatnim zdaniu,ale jest możliwość komunikowania się jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem na forum poprzez czat lub kontakt przez Księgę Ostrowiaków.Najpierw zrób to sam i się zarejestruj bo gość_Robin Hood nie jest zarejestrowanym nickiem.
Ten post oczekuje na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum). Czytelnicy Forum mogą na razie nie mieć dostępu do tego posta.
Dlaczego post oczekuje na weryfikację?
Co zrobić, aby moje posty sporadycznie oczekiwały na weryfikację (aby wyświetlały się niemal zawsze bez weryfikacji)?
Kost na wielu forach masz komunikacje poprzez wejscie na profil danej osoby i wysylasz mu wiadomosc prywatna o to mi chodzi. Wystarczy przy liscie z zalogowanymi uzytkownikami po prawej stronie zrobic zakladke rozmowa prywatna. Ksiega ostrowiakow slabe o czacie nie wspomne bo nikt tam praktycznie nie wchodzi. Dalem ci odpowiedz ze posiadam staly nick. Tylko dlaczego mam pisac na stalym nicku skoro wiekszosc osob wypisuje jako gosc i hejtuje bo uwazaja sie za anonimowych. Jesli mam taka potrzebe wchodze na stalym nicku :) zauwaz, ze coraz mniej osob na stalym nicku wypowiada sie i zastanow sie czym to jest spowodowane. Powinien byc tez dzial odrebny dla zarejestrowanych wtedy nie bylo by tyle chaosu i jadu co pewnie kilka osob w tej kwestii sie ze mna zgodzi.
Forum ostrowieckie jest miejscem dyskusji i wymiany informacji, a nie miejscem ogłoszeń.
Andryu81 - pojawi się tym szybciej, im żwawiej zaczniesz ją tworzyć i utrzymywać, a w przyszłości może nawet na niej zarabiać :)
Z jakiej to przyczyny oczekujesz, że ktoś spełni twoje oczekiwania? Może zaoferowałeś coś w zamian, hm?
Wysoka odwiedzalność oznacza że reklamodawcy są zainteresowani sponsorowaniem portalu a to oznacza zyski. Oczekuję że obecny dział z ogłoszeniami,który wygląda jak jakiś zsyp zostanie zastąpiony normalną stroną z ogłoszeniami. Utworzyć to ja mogę ,bo nawet znam PHP ,javascript i umiem projektowac strony,ale czy nie wiem co o tym sądzi admin oraz forumowicze?
powinny być takie ogłoszenia jak w innych miastach,poukładane według kategorii i wyświetlane jako lista,w sposób czytelny
10:08. Każde nowe zdanie powinno się zaczynać od dużej litery, a nie zaczyna się. Dlaczego?
Jak się nie ma nic do powiedzenia to pisze się o dużych literach. Ogłoszenia są niepotrzebne? a to ciekawostka. Ty mów o sobie, komuś może sie przydać
Andryu81 - nie pokazuj zrzutow i czekaj aż ktoś uruchomi dla Ciebie stronę z ogłoszeniami. Jak to takie proste to uruchamiaj. Na co czekasz? Mnie osobiście taka strona nie jest potrzebna. Forum nie jest od tego.