Nalezy to tobie obowiazek utrzymania rodziny pracujac a nie wyciagac łapy jak pasozyt po nieswoje. Ten program i tak kwęka, kwestia paru miesiecy. Poleci razem z pisem
gośćiu 18:11 , ja pracuje zarabiam lekko ponad 2 tys i biore 500+ na dwójke dzieci bo mam troje ,mąz zarabia 3 tys jest budowlancem .żyjemy nareszcie godnie stać nas na sylwestra w zakopanym ( Cała Rodzina )Dzieci mają oszczędnośći na start i po co tyle jadu jak to samo dobro z tego płynie .Chyba nigdy nie zrozumiem ludzi (ludzików)
Skubiesz samotne matki co zarabiają 50 groszy powyżej progu i nie mogą pojechać nawet do Bałtowa. Nie wspominając, że skubiesz całe społeczęństwo, żeby pojechać do tego Zakopca. Socjalem PiS stoi. Karmi Karyny i Sebixów.
Ferdek ty jesteś z bliżniąt ,twojego brata koty zjadły a ciebie sie brzydziły ruszyć i żyjesz ?
Ferdek i inni.Nikt nikogo nie skubie.To nie ludzie wymyślili ustawę i jej zasady.Czy to wina Kowalskiego czy Nowaka, ze jak ktos przekroczy próg dochodowy to nie dostanie 500+?? Idź na Wiejską i tam wylewaj żale, a nie sąsiada chcesz utopić w łyżce wody bo pobiera 500+ a ty nie. Zastanów sie nad sobą zanim zawiść ci mozg zaleje.
Skubie, skubie... i to ostro. Brak rozsądnego progu minimalnego i maksymalnego tworzy i wspiera patologię. Może się mylę? pani wyżej ma 5000zł i 2x500+. Samotna matka z 1850zł i jednym dzieckiem ma kupę. Rozumiesz? I jeszcze te bezczelne pytania: kiedy, kiedy, kiedy... Jak będą Szwedy, kuwa.
Ferdek, a ty dalej nic nie kumasz, ty dalej swoje, no kuwa jak beton, albo pustak.Jak ci szpadlem do łepetyny włożyć? No jak. Kto wymyślił jakieś progi dochodowe czy ich brak? Ja? Ty? Pani powyżej? Moja wina czy może twoja ze jedni biorą a inni nie??
bla, bla, bla, gę, gę, gę (o, sorry, Beaty już nie ma)... przeczytaj raz jeszcze. Szczególnie fragment "I jeszcze te bezczelne pytania: kiedy, kiedy, kiedy... Jak będą Szwedy, kuwa."
Po to jest forum żeby się pytać a jak nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj żałośniku bo ci żyłka pęknie
Ferdzio, to jak nie znasz odpowiedzi na pytanie "kiedy?" , to stul szanowną gębę.
Nieroby sie rzucają bo jak sie skonczy 500+ niebawem to trza bedzie do roboty isc a dwie lewe rece. Ciekawe co z emeryturą - pod most. Niewydolnych finansowo rodzicow utrzymuja teraz dzieci. Zenada
Pracuję i jednocześnie pobieram a Ty zazdrościsz mały człowieczku :)
Kasia, gm.Bodzechow 18-tego wyplacaja w tym miesiącu.