Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kibice na stadiony - antymarsz 11.XI.

Ilość postów: 55 | Odsłon: 4928 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Kibice na stadiony - antymarsz 11.XI.”.
  • Kibice na stadiony - antymarsz 11.XI.

Stowarzyszenie kiboli kSZO organizuje 11.XI o godzinie 14.00 wymarsz spod głównej bramy stadionu- przemarsz ten nawiązuje do niepopularnego Warszawskiego marszu narodowościowców skinheadów i neonazistów (bezpodstawnie przywłaszczyli święto niepodległości zasłaniając się patriotycznymi hasłami) Moje pytanie brzmi, czy ktokolwiek w Ostrowcu chciałby stworzyć front9złożony ze wszystkich chętnych organizacji) mający na celu przeciwdziałanie neofaszyzmowi i pokazanie,że Nas, prawdziwych patriotów jest więcej ?

Kibole łapy precz od Polskich Świąt!!

Gość_lewica
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: KIBICE NA STADIONY- ANTYMARSZ 11.XI.

spotkanie pod pomnikiem marszałka PIŁSUDSKIEGO 11.XI godzina 14.00 !

Gość_lewica
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Kibice na stadiony - antymarsz 11.XI.

neofaszyzm? skinheadzi? nie wiem kiedy ty ostatnio na meczu byłeś, ale chyba w końcówce lat 80 ubiegłego wieku :D toś mnie rozbawił kolego z tym postem :D

A teraz już na poważnie:

POLSKIE ŚWIĘTA SĄ DLA WSZYSTKICH OBYWATELI NASZEGO KRAJU I TOBIE UJ DO TEGO KTO TE ŚWIĘTA CZCI, PRZYNAJMNIEJ WYKAZUJĄ SIĘ JAKĄŚ INICJATYWĄ, A NIE DZIELĄ LUDZI NA TYCH KTÓRZY MOGĄ ŚWIĘTOWAĆ A KTÓRZY NIE MOGĄ. LECZ KOMPLEKSY INACZEJ...

Gość_josz
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Kibice na stadiony - antymarsz 11.XI.

Cóż, a skąd ta pewność że to są neofaszyści? Bo Niemcy sieją taką propagadnę i przyjeżdzają z butami do wolnego kraju w dniu jego Święta by się bić?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Wśród kibiców jest wielu nazistów itp. więc bardzo by to ich podzielilo. nie rozumiem

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Ja jak zawsze przyjdę na mecz a później dumnie przejdę przez miasto razem z innymi kibicami, którzy oprócz piłki mają w sercu również Polskę! Mam prawo manifestować swój patriotyzm. Nikt mi nie będzie mówił czy mogę czy nie! Mam swój rozum! Uważam że marsz choćby garstki kibiców jest więcej wart niż szeregi polityków, bo wypływa z prawdziwej potrzeby obywateli. A z tymi skinheadami i neonazistami to ktoś tu na prawdę przesadził i nie będę tego nawet komentować bo to jakieś nieporozumienie...

Gość_patriotka
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Neofaszyści - hehe dobre :) Widzę, ze zalożyciel wątku jest zupełnie oderwany od rzeczywistości. Z takimi pogladami powinienes udać się do Warszawy na kontrmarsz politpoprawnych oszołomów organizowany przez lewackie barachło. Szkoda tylko, że doczekaliśmy czasów, gdy lewica, która nie ma nic wspólnego z niepodleglościową lewicą piłsudczykowską, uważa się za patriotów.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

heheeheheehe

skinhead to byli ale w latach 90 a nie teraz zastanów się człowieku co piszesz.

Gość_p.
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

lewactwo ma bardzo łatwą zdolność do przyklejania innym nieprawdziwych łatek

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja 1000 raz wole narodowcow niz wojujacych ateistow i lewakow. Popieram marsz niepodleglosciowy, oby wiecej w naszym miescie bylo tak odwaznych i oddnaych Polsce ludzi. Buziaki chlopaki dla was:*

Gość_Kinia
        Zgłoś
        Odpowiedz

skinhedzi :D nie ma to jak dobry ubaw :D Jestem jedną z osób organizującą wspomniany marsz :) Odkąd chodzę na mecze nigdy nie spotkałem się z osobami ze środowiska skinhedów :) Są w ogóle tacy w Ostrowcu?? :D Jestem Polakiem... Jestem obecny od około 5 lat na KAŻDYCH ŚWIĘTACH PATRIOTYCZNYCH w naszym mieście. Marsz ma na celu uczczenie pamięci o walczących o Niepodległość Polakach.

Ostatnio kibice KSZO dali próbkę swojego patriotyzmu na uroczystościach 30 września. Czy coś się działo nie tak? Czy były jakieś hasła(prócz patriotycznych) używane?? Wręcz przeciwnie... zostało to odebrano całkowicie pozytywnie. Nawet przez księdza odmawiającego kazanie. Z całego serca podziękował kibicom za taką inicjatywę... podobnie postąpiły rodziny ofiar 30 września.

Przemarsz nie nawiązuje do żadnego innego marszu. Po prostu dwie imprezy(uroczystości oraz mecz) zgrały się, ot cała historia.

Widać tylko jedno w tym temacie... nieznajomość przez autora wątku tematu i tego co się dzieje na Ostrowieckim podwórku. A jeżeli tak naprawdę ktoś chce zakłócać PATRIOTYCZNY pochód, on sam NIE powinien się nazywać Polakiem.

Jeżeli założyciel wątku jednak jest prawdziwym Polakiem powinien popierać wszelkie akcje patriotyczne.

Gość_kibic
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

"Stowarzyszenie kiboli kSZO" - pierwsze trzy słowa i odrazu kipi nienawiścią.

Należę do Stowarzyszenia Kibiców KSZO (coś takiego jak kSZO nie istnieje) i jestem rozbawiony poziomem postu rozpoczynającego powyższą dyskusję.

"prawdziwy patriota" lub jak kto woli "gość lewica" inicjatywę czysto patriotyczną którą z definicji jest obchodzenie świąt i rocznic narodowych, sprowadza do miana "wymarszu skinheadow, neonazistów promującego neofaszyzm".

Zgaduję - media i problemy z samodzielnym myśleniem narzuciły Ci taką wizję.

W świecie w którym żyjesz nie trzeba wiele by zostać neonazistą - wystarczy wziąć udział w Marszu Niepodległościowym organizowanym przez Stowarzyszenie którego głównym założeniem jest promocja klubu piłkarskiego z naszego miasta.

Proponuję zająć się sprawami priorytetowymi dla lewicy np. "patriotycznym" zdejmowaniem krzyża, nieodłącznego symbolu naszej państwowości od 966r.

Gość_Kapsel
      Zgłoś
      Odpowiedz

Kapsel musimy sie spotkac bo mamy takie same poglady. 100% racja!!! Pozdrawiam! Niestety brak samodzielnego myslenia u innych oslabia mnie co raz bardziej. DOSC Lewactwa!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Moze ktos w koncu przetlumaczy wojujacym lewiakom, ze ich czasy wraz z przegrana bitwa 1920 odeszly w zapomnienie

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Byłbym zapomniał, skoro już zostaliśmy wywołani do tablicy - zapraszamy na mecz jak i późniejszy marsz pod pomnik Marszałka Józefa Piłsudskiego, nie tylko kibiców, ale również wszystkich innych którzy chcą w ten sposób oddać hołd walczącym o wolność i niepodległość.

Gość_Kapsel
        Zgłoś
        Odpowiedz

To ja jeszcze podrzuca link do plakatu:

http://img204.imageshack.us/img204/7286/plakacik3mini.png

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Pytanie NAJWAŻNIEJSZE do autora wątku... Czy był pan/pani obecny/a na jakichkolwiek Uroczystościach Patriotycznych odbywających się w Ostrowcu? Jeżeli nie to nie mam pytań a jedynie prośbę o zaprzestanie takich śmiesznych wątków... A Jeżeli tak to proszę o przestanie być anonimowym i podać jakiś kontakt do siebie... chętnie z panem/panią porozmawiam.

PS. Ja jestem także obecny na wszystkich uroczystościach więc szybko zweryfikuje czy na prawdę pan/pani obchodzi święta zgodnie z duchem patriotyzmu.

Sądząc po pierwszym wątku nie ma pan/pani nic pojęcia o patriotyźmie a wiem o żyję już trochę tych lat na tym świecie i to pan/pani sieje antyPolskie przesłania.

Gość_kibicD.K.
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

ludzie Marszu Niepodległościowym jest dla wszystkich Polaków !!!!!!!! nie ważne czy jesteś lewicowy czy prawicowy ludzie to nie o to w tym chodzi już zapomnieliście!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę