w echu było
W echu nic nie było o skandalu z delegacją TOS-u
O biskupie nie o TOS
Jednego nie mogę zrozumiec- dlaczego tylko rocznicę pomordowanych na Rynku czci się z pompą a o innych się nie wspomina albo rzuci się kwiaty i to wszystko.
Na przyszlosc na widok v-ce biskupa od razu darujcie sobie, na 100% bedzie o rydzykownych biznesach.
brawa dla rodzin pomordowanych!
i brak braw dla niebecnej delegacji TOSu!!!
Pismen czy ty też uważasz że brak wyczytanej delegacji TOS-u to wstyd dla nas wszystkich?
nie uważa. nie wolno mu...
Człowiek bez kręgosłupa moralnego. Pieniacz i denny prowokator. Do tego monotematyczny nudziarz. Jak coś napisze w tym wątku to i tak będzie "od czapy i na przekór". Ewentualnie rzuci zdawkowe "że my to złe" i dalej będzie klepał w klawiaturę o "histerykach". Na każdym kroku chce udowodnić, że wie lepiej, a braki w wiedzy jak stąd do Świnoujścia.
Ale kultura w tej wsi.
"6 października 2012 r. Ojciec Święty Benedykt XVI przyjął rezygnację bp. Edwarda Frankowskiego z pełnienia posługi biskupa pomocniczego diecezji sandomierskiej, złożoną zgodnie z kan. 411 i kan. 401 § 1 KPK."
szczegóły na :
Widzę, że przeszliśmy nad tym do porządku dziennego..... a szkoda. Chyba w Ostrowcu są ważniejsze sprawy.
może ułożyć kalendarz rocznic i świąt w mieście, żeby następnym razem nie zrobili takiego obciachu...
nie gościu -TOSowi. Teraz zamiast w Bałtowie będa stawiać się gromadnie z najdroższymi kwiatami.
CO do Biskupa Frankowskiego pamiętam jak dziś moje bierzmowanie 7 lat temu, wystać w kościele ciężko a tu kazanie długaśne i oczywiście o Radiu Maryja, Tv Trwam i Ojcu Rydzyku. Nie pierwszy taki incydent aczkolwiek te jego porównania o pętli szok.
Czy coś w tej sprawie zrobiono?
Słyszałem, że miało być oficjalne pismo do kurii. Pewnie zaginęło.