Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
W aktualnym widoku dostępne są posty, które oczekują weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Przywróć zwykły widok wątku „KAROL NAWROCKI kandydatem PIS na Prezydenta RZECZPOSPOLITEJ!”.
                        • Odp.: KAROL NAWROCKI Rezydentem Kaczyńskiego

Nie mamy odpowiedniego sprzętu pływającego 12:23 także nie pomożemy

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Od kiedy to Niemcy martwią się bezpieczeństwem Polski .Jak pamiętam od stu leci to tylko nas napadli mordowali i grabili .Mieli też na terenie naszego kraju tak zwanych zaufanych wiernych Niemcow.To tak jak i teraz .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Walić TAKĄ UNIĘ Brawo Płacimy składki do unii Europejskiej z tych składek dadzą nam kredyt z odsetkami Będziemy spłacać kredyt odsetki koszty operacyjne a oprócz tego nadal odprowadzać dalej składki do unii europejskiej.No majstersztyk Daj mi swoje pieniądze a ja pożyczę Ci je na procent No super naprawdę .Unia pożyczy te pieniądze żeby bronić w przyszłości ich granic Unii europejskiej kolejny absurd a może kolejny majstersztyk .W momencie gdy Ukraina dostaje bezzwrotne pożyczki od Unii europejskiej ze składek które płacimy Unii. Kolejny paradoks Czy tylko Ja myślę że coś jest tu nie tak ?? Odpowiedz Skoro unia chce wzmocnienia swoich granic niech otworzy kolejny fundusz na obronność swoich granic to jest w ich interesie ich suwerenność więc niech finansują i zbroją kraje najbardziej zagrożone graniczące kraje między innymi Polskę To również ich granice SHENGEN Rządzić chcą nami ale bronić to już my musimy I już wtedy Unia Europejska się Kończy w tym momencie Granice mamy wspólne europejskie ale jeżeli chodzi o obronę tych granic to każdy nagle staje się autonomiczny

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Caryca Katarzyna wystosować dekret aby skłócić Polaków, po traktacie Weimarskim kanclerz zrobił identycznie a teraz następca i to tanimi podwórkowmi chwytami np.o polexicie..a dlaczego tanie ano dlatego że idioci poklaskują

Ten post oczekuje na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum). Czytelnicy Forum mogą na razie nie mieć dostępu do tego posta.
                          Dlaczego post oczekuje na weryfikację?
                          Co zrobić, aby moje posty sporadycznie oczekiwały na weryfikację (aby wyświetlały się niemal zawsze bez weryfikacji)?
                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6077

Odp.: KAROL NAWROCKI Rezydentem Kaczyńskiego

20:54 a kto ci tak powiedział ,wolne słowo.Czlowieku przestań pisać głupoty i ubliżać innym.

Ten post oczekuje na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum). Czytelnicy Forum mogą na razie nie mieć dostępu do tego posta.
          Dlaczego post oczekuje na weryfikację?
          Co zrobić, aby moje posty sporadycznie oczekiwały na weryfikację (aby wyświetlały się niemal zawsze bez weryfikacji)?
          Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
1234 ... 280281283
Przejdź do strony nr
676 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę