Oj identycznie jak za komuny było także przeszkadzało wszystko co związane z religią wiarą Polaków
Soul Sanok & Wataha pod Biało-Czerwoną - Pamięci Niezłomnym
Pałac Prezydencki pamiętał o Żołnierzach Wyklętych! Cześć i Chwała Bohaterom!
Na kogo dziś zagłosowaliby Polacy? Wielka przewaga jednego kandydata
Gdyby wybory prezydenckie odbyły się pod koniec stycznia 2026 r., Karol Nawrocki nie miałby sobie równych - wynika z sondażu zrealizowanego przez pracownię IBRiS. Co więcej, jego przewaga nad zajmującym drugie miejsce Rafałem Trzaskowskim byłaby miażdżąca.
Jak się okazało, tym razem w pierwszej turze zwyciężyłby Karol Nawrocki z wynikiem 39,6 proc., uzyskując wynik o 12,2 pkt. proc. lepszy od Rafała Trzaskowskiego (27,4 proc.). źródło. wp.pl
Smutna prawda o społeczeństwie.
Nawrocki sprytnie gra na wyniszczenie PiS i wzmacnianie Konfederacji.
W kolejnych wyborach jako społeczny kandydat i bezpartyjny Prezydent poprze Konfederację i będzie miał prawdziwe zaplecze polityczne.
Tak byście chcieli chłopczyki w krótkich spodenkach. Pan Prezydent Karol Nawrocki gra na wielkość Polski. Tak że tego...
Też mi się tak wydaje, że to jednak Nawrocki wciąga Trzaskowskiego nosem, nie odwrotnie.
Czarodziejska różdżka admina wyczyściła tygodniowe wpisy.
Ojczyzna takiego Prezydenta dziś potrzebuje. Przemysł pogardy ośmiogwiazdkowej elity ruszyła z nieprawdopodobną siłą. Zawodnik wagi ciężkiej jakim jest Pan Prezydent i MY Polacy wytrzymamy to. Dziękujemy Panie Prezydencie. Niech żyje Polska wolna i suwerenna.
Ojczyzna takiego Prezydenta dziś potrzebuje. Przemysł pogardy ośmiogwiazdkowej elity ruszyła z nieprawdopodobną siłą. Zawodnik wagi ciężkiej jakim jest Pan Prezydent i MY Polacy wytrzymamy to. Dziękujemy Panie Prezydencie. Niech żyje Polska wolna i suwerenna.
Wetować tylko to on potrafi.Cyrk
Czy on potrafi cos więcej od wetowania i lekceważenia
19:38 to wy siejecie propagandę, nienawiść,cały czas wam wszystko się nie podoba.Najchetniej chcielibyście, żeby inni widzieli świat tak jak wy i żyli według waszych zasad. Siła mięśni o niczym nie świadczy,pamiętaj.
Rząd wystawił Prezydenta. Teraz widać że zrobią zakupy tak jak robił PiS i tylko straciliśmy szansę na lepsze drogi.
W prezydenckim pałacu sraczka gdy zrozumieli jak dali ciała.
Teraz wszystkie służby mundurowe przeciw PiS i Prezydentowi a Rząd rządzi.
Brawo dla Tuska.
Jarosław Jarosław Jarosław
Jeden z internautów zaproponował deal z Niemcami, żeby wzieli w Polsce kredyt na 6% na spłacenie nam odszkodowania za zniszczenia wojenne. Prawda, że uczciwe?
Jeden z internautów zaproponował deal z Niemcami, żeby wzieli w Polsce kredyt na 6% na spłacenie nam odszkodowania za zniszczenia wojenne. Prawda, że uczciwe?
Pan Prezydent Nawrocki do dziekujących manifestantów przed Pałacem Prezydenckim: Wy jesteście ze mną, a ja jestem z Wami.