15.03 dziekuj pisowi
Własnie skonczył się sojusz PSL z Hołownia.
14:19; powoli społeczeństwo doświadcza skutków unieważnienia referendum w 2023, jakie zalecił Tusk. W Skierniewicach w Domu Dziecka zakwaterowano trzech migrantów, którzy twierdzą, że sa nieletni. Dwóch Gwinejczyków i jeden Irańczyk.
Sfałszowane wybory? Socjolog nie pozostawia złudzeń. "Kompletna paranoja"
Prof. Jarosław Flis z UJ przyznaje w rozmowie z Wirtualną Polską, że ponowne przeliczanie głosów byłoby "zupełnie bezproduktywne", a wzywanie do tego jest "rozkręcaniem histerii" przez tych, którzy "nie mogą pogodzić się z porażką".
Boi się o karierę po prezydenturze więc nic przeciwko migracji nie zrobi. Tak mu wygodniej
Taka fala nienawiści przetaczała się w stosunku do nowo wybranego prezydenta Narutowicza, a potem po 2005 roku do Śp. prezydenta Lecha Kaczyńskiego.
Wszyscy wiemy czym skończyła się ta nienawiść w obu przypadkach.
Już w marcu na forum pisano, że będą chcieli unieważnić ewentualne wybory wygrane przez Nawrockiego.
To musiał napisać wysoko postawiony funkcjonariusz, bo skąd miałby wiedzieć o tym już w marcu?
Za co Kornhauzerowa brała pensje skoro nic nie mowila
Tak jest
Jak mówi sędzia/rzecznik Sądu Najwyższego do jednego z protestów dołączone były 3 naboje.
Większość protestów to gotowce przygotowane przez naczelnego hejtera rządu Tuska posła Giertycha. Tak banda dziś rządzi moją Ojczyzna.
Fanatycy Giertycha w natarciu! Pracownicy Sądu Najwyższego otrzymują wulgarne telefony po zadymach posła. "Ty Pisowska K..."
Poseł Platformy Obywatelskiej Roman Giertych znany jest tego, że nie żadnych granic, jeżeli chodzi o polityczną walkę. Teraz postanowił zastraszać i niszczyć pracowników Sądu Najwyższego po tym, jak skompromitował się tam robiąc burdy związane ze swoimi pseudo-teoriami o wyborczych fałszerstwach.
Są już pierwsze skutki konferencji prasowej posła Romana Giertycha. Pracownicy SN są obrażani telefonicznie przez anonimowe osoby.
— przekazał Sąd Najwyższy we wpisie zamieszczonym w mediach społecznościowych.
W dniu dzisiejszym, tj. 18 czerwca br. około południa odebrałam telefon; po drugiej stronie słuchawki odezwał się męski głos, który zapytał - ” Dlaczego nie wydaliście, nie wydałaś Giertychowi akt/ dokumentów - Ty Pisowska K……, …….,” i jeszcze inne wulgaryzmy pod moim adresem. Na powyższe, zwróciłam rozmówcy uwagę, żeby mnie nie obrażał, że nie jesteśmy na ty i powiedziałam, że się rozłączam. — ujawniła pracownica Sądu Najwyższego."
https://wpolityce.pl/polityka/732846-efekt-giertycha-pracownicy-sn-otrzymuja-wulgarne-telefony
Tymczasem prokuratura UMORZYŁA śledztwo w sprawie wyborów kopertowych.
A Giertych przecież mówi na taśmach 2:0, że aby utrzymać władzę, najważniejsze jest działać tak, aby utrwalić w świadomości wyborców, że PIS łamał prawo.
Za działania na szkodę Ojczyzny w interesie innego państwa lub w celu Jej osłabiania lub szkalowana, powinno się odbierać obywatelstwo i ... banicja.
Życzę dużo siły i wytrwałości pracownikom Sądu Najwyższego.
A w archiwum proszę zachować nazwiska osób, które wysłały protesty wg wzoru podanego przez Giertycha. Tak na wszelki wypadek.
Drugi raz już nie zemdleje. Ani on ani cała ta ...
Ciekawe, co słychać u Misiewicza - twarzy PiSu.
Przeszukanie klasztoru Dominikanów w poszukiwaniu Marcina Romanowskiego.
Sąd zmasakrował decyzję neo-PK! "Materiał, którym dysponowała prokuratura oparty był na niezweryfikowanym anonimie, co zdecydowanie nie stanowiło wystarczającej podstawy do podjęcia tak poważnych działań jak przeszukanie klasztoru lubelskiego” - poinformował w komunikacie o. Popławski. "
https://wpolityce.pl/kosciol/733027-przeszukanie-klasztoru-dominikanow-sad-masakruje-neo-pk