Deficyt jest kontynuowany z poprzednich lat. Jest najwyższy bo rośnie z inflacją. Co rok jest najwyższy tak jak np rośnie minimalne wynagrodzenie.
Cóż w tym dziwnego co wymagałoby przykrycia. Raczej wymaga edukacji ekonomicznej społeczeństwa.
09:13 co za hipokryzja. Statystycznie co drugi dzień ujawniana jest kolejna afera z udziałem członków pis lub osób z nimi powiązanymi, a tu taka subtelność - "rzucając cień na środowisko prawicowe". Faktycznie, istna rzeź niewiniątek, aż łza się w oku kręci ha ha ha.
11:31 zdajesz sobie sprawę z tego że te historie nie maja nic wspólnego z rzeczywistością?
To jest nawijanie makaronu na durne uszy KOlaborantów.
11:36. Zdaję sobie sprawę, że to ty "łżesz jak bura suka", bo prawdą jest tylko pisowska "alternatywna rzeczywistość" a wszyscy śledczy totalnie się mylą wszczynając formalne postępowania karne. "Gdzie wiadro, bede rzygał" - cytat za kabaretem Paranienormalni:-)
Dziś godz. 20:20 TV Republika kolejne taśmy prawdy 2:0.
Na razie wiemy, że Giertych nazywa wyborców ze wschodniej Wielkopolski czy Radomia "shit-em" (z ang. coś na g...) a Tusk nazywa ich zj...mi.
Przecież wiadomo, że atakując prawicę, tzw. centrolewica ukrywa swoje przewinienia. A jest tego bardzo dużo. I to grubych spraw, a nie jakichś pierdół. Na rozliczenie tego trzeba poczekać aż PiS wróci do władzy.
Ośmiogwiazdkowe elity na czele z Tuskiem.
Czyli nigdy.
P. S. PiS to nie prawica.
A dla mnie obie strony są jedną maścią smarowane.
Grabie zawsze do siebie, stanowiska dla wyborców.
I każde wybory wyglądają tak samo w sumie - lokalne, krajowe.
Bez różnicy.
22:35 co za nieudolne łagodzenie wizerunku pisowskich przestępców i kombinatorów :-) Z smsów w Szkle Kontaktowym - " Niedługo może być kolejny dylemat prawny. . . czy można ułaskawić samego siebie?"