Karol Nawrocki po solowej debacie w Końskich, przechodząc wśród swoich zwolenników w strugach deszczu powiedział: "Tutaj w Końskich niebo płacze nad głową Donalda Tuska.
Słońce wyjdzie w niedzielę" (tu uśmiech Karola Nawrockiego).
I W NIEDZIELĘ WYSZŁO SŁOŃCE NAD POLSKĄ!
09:59. Myślę, że nawet King Dzong Un z Korei Północnej byłby zadowolony z twojej czołobitności i poddaństwa, ale chyba zbyt duże nadzieje pokładasz w tej wątpliwej prezydenturze i prezydencie, który o wiele mniej może, niż ci się wydaje.
* Kim Dzong Un miało być. Mam nadzieję, że nie czyta forum Ostrowca i się nie obrazi:-)
08:33 chyba jestes ze średniowiecza,niemiecki pacholku
Morning jestem wyborcom p Trzaskowskiego,mój express robi pyszna kawę .Uważam że pis powinien być partią bardziej stawiająca na ludzi młodych dzięki czemu i poglądy byłyby inne na pewne sprawy.Natomiast po też nie wywiązuje się że wszystkiego.Zapwsze tak było że obietnice wyborcze to jedno a życie zwykłego obywatela to drugie
Nie ma w polskiej polityce nikogo na ten moment kto zjednoczył by nas Wszystkich.Urzad prezydenta wymaga szacunku bez względu kto go obejmuje.Udanego dnia dla szystkich
Do 09:59; to początek końca szwabowania Polski.
10:47. "Szwabowanie" to słowo pochodzące z gwary w twojej rodzinnej wsi?Dziwne, że pisowski prezydent Duda przez 10 lat urzędowania nic z tym nie zrobił i dopiero prezydent znowu z "pisowskiej łapanki" jest dla ciebie nadzieją w tej kwestii? Dziwne, prawda?
11:55; Szwabowanie trwa od przejęcia władzy 13 grudnia 2023 przez reżim Tuska. Inteligencją nie grzeszysz, ale ośmiogwiazdkowcy tam mają.
19 15 naprawdę wierzysz w to co piszesz?Szwabowanie? Z czego?
Powiedz mi z czego mogą cię ci Niemcy(chyba szwabować od szwaba?) ? Reżim,trzeba chyba sprawdzić dobrze co to znaczy bo używasz słowa dość mocnego ale chyba nie właściwie
Tusk Tuska Tuskowi O Tusku Z Tuskiem
I jedno i to samo w kółko
8* przykro ale można popatrzeć na statystyki wyborcze chociażby by stwierdzić że są grupą lepiej wykształconą
Ha ha ha Lech Wałęsa po wyborze Karola Nawrockiego dziś proponuje sporządzić "lyste" do zamknięcia. Zacząć trzeba od Kaxzyńskiego:))) Biedny człowiek.
U ciebie 05:05 napewno...znasz slogany wiezienne...:) tumanie spojrz w necie dane są podawane
Ale ty pewnie niepotrafisz korzystac z netu.
Także już koniec raczej
Nie potrafisz (pisze się osobno) korzystać z netu,to jak post napisał?
Operacja zniszczenia Nawrockiego. Słynna „opiekunka” skazana za oszustwo i fałszerstwo
Anna Kanigowska, "opiekunka" Jerzego Ż., stała się sławna po wywiadzie dla Onetu. Wtedy to wybuchł temat opieki nad seniorem. Był elementem walki z Karolem Nawrockim. Okazuje się, że rozmówczyni portalu była skazana za oszustwo i fałszerstwo dokumentów. Informację potwierdziliśmy w Sądzie Okręgowym w Gdańsku. Wyrok po latach uległ zatarciu. Kanigowska straszy nas teraz mecenasem Giertychem.
To, że Kanigowska została skazana potwierdził redakcji Niezależna.pl rzecznik Sądu Okręgowego w Gdańsku.
Z informacji nadesłanych mi przez Sąd Rejonowy Gdańsk-Południe w Gdańsku wynika, że Sąd ten wydał wyrok w sprawie o sygnaturze II K 794/15 przeciwko Annie Kanigowskiej. Sprawa dotyczyła przestępstwa oszustwa oraz fałszowania dokumentów (art. 286 § 1 k.k. oraz art. 270 § 1 k.k.). Wobec sprawczyni orzeczono karę roku pozbawienia wolności z warunkowym zawieszeniem jej wykonania na okres próby wynoszący 3 lata. Nie mam informacji o tym, aby zarządzano wykonanie tej kary. Wyrok ten uległ zatarciu, a skazanie to na podstawie art. 106 k.k. uznaje się za niebyłe”
– poinformował sędzia Mariusz Kazimierczak.
Z danych zawartych w Krajowym Rejestrze Karnym wynika, że Kanigowska jest obecnie osobą niekaraną. To wynik „zatarcia” wyroku.
Jesteśmy w trakcie potwierdzania czy Anna Kanigowska miała także inne wyroki i czy była pozbawiona wolności.
https://niezalezna.pl/polska/slynna-opiekunka-byla-skazana-za-oszustwo-i-falszerstwo/545066
Dziś o godz. 20;00 wywiad z panem prezydentem elektem Karolem Nawrockim w TV Republika.
Krzysztof Zalewski, ten z "męskiego grania" po wyborach prezydenckich nawołuje do miłości. Wcześniej brutalnie hejtował PIS.
Przed wyborami parlamentarnymi w 2023 roku internet obiegły filmiki z koncertu Zalewskiego w Cieszynie, w którym wulgarnie mówił m.in. o PIS.
"Pozwolę sobie powiedzieć dwie rzeczy. Po pierwsze j… PiS, a po drugie j… Konfederację. Niezależnie od tego, jaki kto ma program gospodarczy, szanuję różne wybory życie. Jedni wolą Margaret Thatcher i Miltona Friedmana, inni socjalizm wszyscy mają prawa do swoich poglądów, każdy niech sobie wierzy w co chce… "
Wypowiedzi Zalewskiego w podobnym tonie pojawiły się również wcześniej, choćby na rozdaniu Fryderyków w 2021 roku.
Po niedzielnych wyborach zamieścił taki wpis.
"Smutno… więc coś na pocieszenie. Zastawiła mnie dzisiaj ciężarówka na parkingu. I obcy facet zablokował ruch i wyprowadził mnie przez chodnik. Nie pytał na kogo głosowałem. Ja też go nie pytałem. I może nie dziś, nie jutro, ale w końcu zadzwonię do mojej ciotki z Lublina i zapytam jak się ma. I dalej będziemy się bardzo lubić i szanować mimo, że w sprawie wyborów nie zgadzamy się zupełenie. Źli ludzie chcą, żebyśmy się nienawidzili. Zróbmy im na złość. Chodźmy się kochać!!! "
Oto próbka głupkowatego mainstreamu, który niszczy młodych ludzi.
16.32 Krzysiek dobrze mowi. A ty zajmij sie monitorowaniem proboszcza pedofila
Do 17:54; potwierdza się głupkowatość ośmiogwiazdkowca.
Pisiora nie nawrócisz.