Nawrockiego bronią wszyscy Ci, którzy po upadku PIS nie mogą liczyć nigdzie indziej na jakąkolwiek karierę. Bo kto zatrudni przekrętów, krzykaczy, kłamców, krętaczy...
Prawdziwe kobiety głosują na prawdziwego mężczyznę.
Prawdziwi mężczyźni głosują na prawdziwego mężczyznę.
GŁOSUJEMY NA KAROLA NAWROCKIEGO!
Do 15.44. Zobacx sobie jaka prawde ci tusk i trzaskowski funduje. Link ruchobronygranic.pl
Żebrzące media są wiarygodne dla elektoratu PiS.
Rydzyk ich przyzwyczaił do płacenia za niezależne media i teraz płacą wszystkim żebrakom.
A jeśli płacisz, to musisz ufać i kółko się zamyka.
Tylko wg pisowskich prawników. Ale Pomaskę mógłby podać na 100% w trybie wyborczym, betonie.
Pomaska nie jest artykułem prasowym niedorozwoju.
To dlaczego jej nie poda? Bo chce przeczekać. Bohater na miarę swojego elektoratu.
A po co podawać w trybie wyborczym, jak taki wyrok można rozbić o kant d...W procesie cywilnym i karnym, można k... dojechać tak, że pióra fruwać.
"- Nie mam żadnych wątpliwości, że to, co napisali dziennikarze, jest prawdą. Dlatego nie jestem zaskoczona tym, że sztab Karola Nawrockiego nikogo w tej sprawie nie pozwie. Trudno pozywać za rzeczy, które są prawdą - dodała.
- Jest kilka dni do wyborów i myślę, że przegrana w trybie wyborczym byłaby dla Karola Nawrockiego druzgocąca - powiedziała Pomaska."
Dawaj, Karol!
Co by było, gdyby Trzaskowski brał udział w kibolskich ustawkach, w ciemnych okolicznościach pozyskał mieszkanie od niedołężnego człowieka i zarabiał na dowożeniu "dziewczyn" gościom hotelowym. Wyobraście sobie reakcje Kaczyńskiego i całej jego krzykliwej ferajny.
No i po co te wasze kłótnie ? Nawrocki jest już stracony i nie ma szans . PIS prawdopodobnie też rozpadnie się.
To już jest KONIEC .
Przeżyliśmy niemca, przeżyliśmy ruska, przeżyjemy i tuska.
To jest wojna dwóch światów- liberalnego lewactwa i prawych patriotów. Lalusiowaty, wychuchany Trzaskowski, czy odważny, prawicowy Nawrocki, UB, czy AK? Tylko Karol!
Jak wynika z sondaży 83% wyborców Konfederacji zagłosuje na Karola Nawrockiego:)
Z pewnością kapitał polityczny z kampanii wyborczej przerodzi się w nowy ruch polityczny skupiony wokół nowego prezydenta Polski Karola Nawrockiego.
Jak na razie ( prawie dwa lata ) to Tusk bardzo dobrze sobie radzi . Nie słychać nic o aferach , miło go posłuchać w tv , rzeczowo mówi
14:51.Pisowski, psychicznie chory, wsiowy wyciruchu taki był przekaz dnia "doktorów" prawa z pisu tworzących nowe prawo wyborcze?Winny zawsze szuka krętych ścieżek, tak jak Nawrocki.
17:54, Prostytutko Obywatelska, w Polsce obowiązuje polskie prawo, a nie reżimowe made in USSR bodnarowcow. Zapamiętaj to sobie gałganie na resztę swojego plugawego życia.