Żebrzące media są wiarygodne dla elektoratu PiS.
Rydzyk ich przyzwyczaił do płacenia za niezależne media i teraz płacą wszystkim żebrakom.
A jeśli płacisz, to musisz ufać i kółko się zamyka.
Tylko wg pisowskich prawników. Ale Pomaskę mógłby podać na 100% w trybie wyborczym, betonie.
Pomaska nie jest artykułem prasowym niedorozwoju.
To dlaczego jej nie poda? Bo chce przeczekać. Bohater na miarę swojego elektoratu.
A po co podawać w trybie wyborczym, jak taki wyrok można rozbić o kant d...W procesie cywilnym i karnym, można k... dojechać tak, że pióra fruwać.
"- Nie mam żadnych wątpliwości, że to, co napisali dziennikarze, jest prawdą. Dlatego nie jestem zaskoczona tym, że sztab Karola Nawrockiego nikogo w tej sprawie nie pozwie. Trudno pozywać za rzeczy, które są prawdą - dodała.
- Jest kilka dni do wyborów i myślę, że przegrana w trybie wyborczym byłaby dla Karola Nawrockiego druzgocąca - powiedziała Pomaska."
Dawaj, Karol!
Co by było, gdyby Trzaskowski brał udział w kibolskich ustawkach, w ciemnych okolicznościach pozyskał mieszkanie od niedołężnego człowieka i zarabiał na dowożeniu "dziewczyn" gościom hotelowym. Wyobraście sobie reakcje Kaczyńskiego i całej jego krzykliwej ferajny.
No i po co te wasze kłótnie ? Nawrocki jest już stracony i nie ma szans . PIS prawdopodobnie też rozpadnie się.
To już jest KONIEC .
Przeżyliśmy niemca, przeżyliśmy ruska, przeżyjemy i tuska.
To jest wojna dwóch światów- liberalnego lewactwa i prawych patriotów. Lalusiowaty, wychuchany Trzaskowski, czy odważny, prawicowy Nawrocki, UB, czy AK? Tylko Karol!
Jak wynika z sondaży 83% wyborców Konfederacji zagłosuje na Karola Nawrockiego:)
Z pewnością kapitał polityczny z kampanii wyborczej przerodzi się w nowy ruch polityczny skupiony wokół nowego prezydenta Polski Karola Nawrockiego.
Jak na razie ( prawie dwa lata ) to Tusk bardzo dobrze sobie radzi . Nie słychać nic o aferach , miło go posłuchać w tv , rzeczowo mówi
14:51.Pisowski, psychicznie chory, wsiowy wyciruchu taki był przekaz dnia "doktorów" prawa z pisu tworzących nowe prawo wyborcze?Winny zawsze szuka krętych ścieżek, tak jak Nawrocki.
17:54, Prostytutko Obywatelska, w Polsce obowiązuje polskie prawo, a nie reżimowe made in USSR bodnarowcow. Zapamiętaj to sobie gałganie na resztę swojego plugawego życia.
Żebrząca telewizja to jest siła :)
I znowu...
Oh, Karol...