Nie sil się na cytaty paszkwilowatych ogólników. Każdy rozsądny już dawno podjął decyzję na kogo zagłosuje, bo rozumie, co to jest szeroko rozumiany interes Polski.
Czy to prawda ,że dowoził i odwoził rozkosz gościom z Grand Hotelu????? No to co on jeszcze potrafi? Wiadomo, że umie się bić po mordzie.
"Karol Nawrocki nigdy nie pozwał żadnego z mediów za publikację materiałów o jego przeszłości, nawet gdy jesienią 2024 r. w "Gazecie Wyborczej" opublikowaliśmy pierwszą informację, że był sutenerem. Od kilku miesięcy mógł to zrobić w trybie wyborczym - rozprawy trwają 24 godziny" - przypomina wicenaczelny "Gazety Wyborczej"
Życzenia Dudy dla Trzaskowskiego:
"Życzę mu, żeby był tak skutecznym prezydentem Warszawy, jak ja byłem skuteczny i jestem skutecznym prezydentem Rzeczypospolitej" - powiedział Duda.
Teraz wyjaśniło się, do czego służyły apartamenty w muzeum. Karol kontynuował tam swoją działalność...
Ten człowiek jak zostanie prezydentem będzie głową państwa i zwierzchnikiem sił zbrojnych przed którym będą stawać oficerowie. Czy tak wyobrażacie sobie osobę decyzyjną w naszym kraju, która zaprzecza wszystkim oskarżeniom, ale nigdy do zarzutów nigdy się nie odniosła, chociaż w każdej chwili mógł złożyć pozew w trybie wyborczym. Ale tego nie zrobił, czyli jest to prawdą? I to pytanie nurtuje wielu wyborców - czy warto zostawić swój głos przy takim nazwisku i potem nie wstydzić się przed samym sobą, że popieraliśmy to co złe, niedobre, kłamliwe. brutalne czy chamskie. Bo chyba nikt z nas nie chce utożsamiać się i popierać takie zachowanie.
Na niego zagłosuje tylko bardzo mocno nawiedzony.
Wg mnie bardzo trafna wypowiedź Pana Sławomira Mentzena:
„Adam Bielan próbuje mnie szantażować moralnie, twierdząc, że to ja będę odpowiedzialny za ewentualną wygraną Trzaskowskiego. Bzdura. Nie ja wam wybierałem kandydata, nie ja mu prowadziłem kampanię, nie ja zbudowałem mu wizerunek niezbyt lotnego osiłka, nie ja kręciłem i zmieniałem wersję w sprawie kawalerki. To wy za to wszystko odpowiadacie” – napisał w mediach społecznościowych Mentzen, którego w I turze wyborów poparło blisko 15 proc. głosujących, czyli blisko 3 mln osób.
Dodał, że próba zmuszenia go do poparcia Nawrockiego pokazuje, jak PiS widzi Konfederację. „Jako przystawkę, która musi robić to, czego chce PiS” – ocenił lider Konfederacji.
„Po moim trupie. Na to nigdy nie możecie liczyć".
CHYBA TYLKO LUDZIE PSYCHICZNIE CHORZY POZWOLĄ SIĘ TAK UPOKORZYĆ I ODDAĆ GŁOS NA PISOWSKIEGO KANDYDATA! WSTYD PRZED CAŁYM ŚWIATEM!
Jak sobie wyobrażacie prezydenta Nawrockiego wciągającego jakieś środki psychoaktywne w czasie uroczystej odprawy wart przed Grobem Nieznanego Żołnierza ?
Szambiarzu z Czajki Trzaskowskiego, czerwona świnio przestań zmieniać tytuł wątku, bo nie ty go zakładałeś.
Nie bądź śmieszny/a.
Pal sześć jego wizerunek moralny i układy z marginesem społecznym, ale taki człowiek będzie decydował o życiu każdego z nas.To jest dramat!
Wstyd przed całym światem był, jak premiera wsadzili do wagonu drugiej klasy jak trędowatego.
Zachowanie typowe dla ośmiogwiazdkowej szmaty.
„Polska biało-czerwona czy tęczowa?”
Karol Nawrocki o wyborze, przed jakim staną Polacy 1 czerwca 2025.
Wymyśl pisowski podnóżku coś poważnego, a nie tylko się ośmieszasz co dzień. Jak twoje pierdolety mają się do kryminalistów z pisowskim rodowodem i ich kandydatów? BEZ ODBIORU! PYTANIA RETORYCZNE. Z BYLE KIM NIE DYSKUTUJĘ!
Czy to prawda, że PiS chce zniszczyć Polskę? Przytoczę artykuł z Internetu, który to bardzo dobrze obrazuje:
"Największe pytanie brzmi: dlaczego Jarosław Kaczyński i PiS promują tak kontrowersyjną postać? Czy chodzi o to, by osłabić zaufanie do polskiej polityki, zdyskredytować instytucje państwowe i w końcu - zgodnie z rosyjską doktryną - doprowadzić do chaosu, który ułatwi obcym mocarstwom wpływ na nasz kraj? Polska zasługuje na uczciwych liderów, a nie na ludzi z przestępczą przeszłością, którzy odwracają pojęcia dobra i zła. Czas oczyścić kraj z tych, którzy pracują na szkodę Polski - czy to dla własnych korzyści, czy na rzecz wrogich sił. Nawrocki to nie prezydent, na którego Polska czeka - to kandydat, który powinien stanąć przed sądem, a nie przed urną wyborczą". https://www.moja-ostroleka.pl/art/1747993997/szlachetna-rywalizacja-czy-patologiczna-przeszlosc-dlaczego-pis-broni-nawrockiego-felieton