Wszystkie siły państwa robią swoje
Karol prezydentem RP
Super. 30 procent prawicy zagłosuje na Trzaskowskiego. Sukces
Wszystkie służby, wszystkie wywiady, również te zagraniczne wiedzą doskonale o przeszłości pana Nawrockiego. Wiedzą doskonale o jego kontaktach w półświatku. Wiedzą doskonale o fascynacji tym półświatkiem, wyłudzeniem mieszkania i stosowaniem dopingu w postaci snusów. To jest coś, co dyskwalifikuje kandydata, a przeszłości nie da się zataić czy ukryć. Wiadomo jak taka osoba będzie postrzegana na arenie międzynarodowej, na spotkaniach wysokiego szczebla czy innych kontaktach. Po prostu będzie omijana i nie zapraszana. I czy takiego chcemy prezydenta/pośmiewiska?
Kaczyński się pomylił, postawił na złego konia. Nawrocki u Rymanowskiego przyznał, że nie zapłacił za mieszkanie Jerzemu Ż. i oszukał notariusza twierdząc, że już mu za nie zapłacił. Bo w akcie notarialnym umowy wstępnej jest oświadczenie, że zapłacił już całość, czyli 120 tysięcy złotych!
Teraz to sam Kaczyński dystansuje się od Nawrockiego, bo nawet nie wsparł go na wczorajszym marszu, ani nikt inny. Walczył sam jak palec, a że poszli w tym marszu, bo im nie wypadało inaczej. Ale z pewnością mocno plują sobie w brodę, że postawili na takiego kandydata, co wynika że nie znali jego nie najlepszrj jak na prezydenta przeszłości.
Wychodzi na to, że "wybitny strateg" z Nowogrodzkiej przeinwestował i sam się zakiwał. Chyba pora na emeryturę:-)
A może to celowe działanie na zasadzie "Po mnie choćby potop"?
To jest hit:-)))) Jak panie (70+) odnajdują się pod formułą "wielki marsz patriotów"? Jedna z nich odpowiada, nie podoba mi się to. Dlaczego, pada pytanie. No bo nie podoba mi się Nawrocki. Pytający mówi, ale to ten marsz, na którym panie jesteście, jest pod nazwą " wielki marsz patriotów". A to dobrze, jesteśmy, pada odpowiedź:-))))))) Elektorat trzaskusi w pigułce:-))))))
Oto kandydat PiSu:
Zaczynam mieć wątpliwości co do oddania głosu. Niby wiem że to wiedzieli od dawna i mogli na raz, a nie tak dawkować. Jednak skutecznie mi obrzydzają człowieka. Czyję się źle z tym że mam oddać głos na kogoś takiego.
Przecież mogli od razu i byłby Braun albo Mentzen
Im więcej ataków na Karola Nawrockiego tym większa mobilizacja prawicy.
Żadnego Bula 2 i jego rudego szefa, tylko Karol Nawrocki prezydentem Polski!
Zadnych socjalistów!!!
https://wiadomosci.wp.pl/w-sieci-zawrzalo-panie-jaroslawie-pan-to-ma-reke-do-ludzi-7160880087587776a
16:23 - Ustaleniom portalu Onet zaprzeczają politycy PiS, tylko pytanie czyi w tym czasie byli w kieszeni czy za "pazuchą" przez 24 godziny u Nawrockiego? Ktoś dla Onetu musiał to potwierdzić i są świadkowie, bo tak sami z siebie nigdy do tej pory nie wystąpili wobec nikogo z takim oskarżeniem.
"W którym momencie wyznawcy PIS jednak zwątpią w "decyzję Kaczyńskiego"? Czy po Wielkim Bu, apartamencie za friko, mieszkaniu "na Karola", ustawkach, SNUSach i kłamstwach, a teraz artykule Onetu o załatwianiu dziewczynek, nie mają dość? Czy naprawdę ktoś z Was może być dumny z takiego kandydata?" - zastanawia się jedna z posłanek KO.
Zwykłym obywatelom też powinno to dać dużo do myślenia, bo tego co go obciąża, już w żaden sposób nie da się ukryć i nie wiem jak sam będzie się bronił i wszyscy PIS-owcy to smród jest, pozostanie i będzie się ciągnął.
Musiał mieć jakieś haki na pisowców, że takie fuchy mu załatwiali. Sprawy obyczajowe są najlepsze do szantażu.
Nie sil się na cytaty paszkwilowatych ogólników. Każdy rozsądny już dawno podjął decyzję na kogo zagłosuje, bo rozumie, co to jest szeroko rozumiany interes Polski.